Rode Kruis Zwolle zoekt wijkcoördinatoren en collectanten voor collecte

Zwolle – Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doet het Rode Kruis om de hoek – en ver weg. Dat doen de medewerkers vanuit het hart en met de mouwen opgestroopt. Om onze activiteiten uit te kunnen voeren hebben ze (financiële) middelen nodig. Daarom wordt jaarlijks de collecte georganiseerd. Van de opbrengst van de collecte voert het Rode Kruis activiteiten uit in Zwolle. Om deze collecte op te zetten en uit te voeren, zijn ze op zoek naar wijkcoördinatoren en collectanten.

Dankzij de inzet van duizenden vrijwilligers voor het Rode Kruis is het mogelijk om directe hulp te geven aan mensen die dat hard nodig hebben. Om deze activiteiten met volle inzet te kunnen blijven voortzetten is de opbrengst van de collecte erg belangrijk. De opbrengst komt namelijk 100% ten goede aan het werk van Rode Kruis afdeling Zwolle.  Bijvoorbeeld aan de jeugd EHBO-opleiding en de Jeugdvakantieweek die het Rode Kruis Zwolle organiseert om kinderen die eigenlijk nooit op vakantie kunnen gaan een leuke week te bezorgen.

Wil je helpen met de collecte voor het Rode Kruis Zwolle, meld je dan aan door een e-mail te sturen naar  sjondeboer@home.nl. De wijkcoördinator organiseert de collecte voor het Rode Kruis in de wijk waar hij/zij woont.

Namens het Rode Kruis Zwolle alvast dank voor je inzet en betrokkenheid!

Artikel delen: