Nieuw in Sassendonk: Brommers Kieken

Maandagmiddag vond aan het Gasthuisplein een nieuwe carnavalsactiviteit plaats: Brommers Kieken. Oldtimers en mini-motoren scheurden over een speciaal aangelegd parcours op het plein.

Er waren brommerraces en een bijzonder tankstation. Verder wedstrijden ‘Wie kan ’t snelst tanken, ’t olde bandenpompspel en een mooiste brommerhelmmodeshow. Ook was er de kleinste brommer ter wereld te zien. De deelnemers hadden veel plezier.

 

 

Artikel delen:
Reacties 15
 1. carnaval is eigenlijk een feestje voor domme mensen, wat stelt het nou voor, een optochtje van niks en verder ook niets.ik begijp niet dat een redelijk denkend mens zich hieraan overgeeft, waarschijnlijk allemaal een beetje gefrustreerd?

 2. En waarschijnlijk om die frustatie kwijt te raken gaan ze feesten ipv zinloos geweld te plegen oid

  Het is ook nooit goed he Rudy…..

  1 tip Rudy; LEVEN EN LATEN LEVEN!!

 3. Doe zelf ook niet mee maar vind het geweldig te horen hoe het leeft en hoe druk het zaterdagavond/-nacht en gisteravond/-nacht ook weer was. Hartstikke gezellig en ze doen niemand kwaad. Gun iedereen zijn/haar pleziertje eens! Bovendien, goed voor ONS ZWOLLE. Mooi Natascha: LEVEN EN LATEN LEVEN! Dachten maar meer mensen zo, ook bij andere hele andere onderwerpen!!

 4. @dick:
  Ik had even een idee dat je een link had geplaatst over het doorsnijden van die keel en dat je bedoelde dat het niet altijd ‘feestelijk’ is met carnavalvierders….
  Ik vier geen canaval. Ben gelukkig met mijn eigen plekkie op de bank ;D En inderdaad daar kan carnavalminnend Nederland blij om zijn dat ik niet kom kijken 😉

 5. Oeps Marjan, nee dat vond ik té luguber. Maar zeg nou zelf, zoveel mensen 4 dagen (meer want het begint vrijdags al) op de been en er gebeurt zo weinig negatiefs. Alleen maar (weliswaar vaak flauwe) lol, hossen zingen en “wat lekkers” er bij. Prima toch!

 6. @Marjan: met nette uitvoering verwees ik naar eerdere pogingen beelden van Rio hier te linken. Maar helaas mislukte dat, omdat het geloof ik uit een mail kwam. Ach, voor sommigen misschien ook maar beter want het geheel was behoorlijk bloter. ;D

 7. Rudy,het is een aanname maar ik denk dat ik er niet ver naast zit!
  Je bent een voetballer en verder weinig interesse wat er gebeurd in de wereld.Je weet niet eens wat carnaval is en waar het voor staat en dus zijn we gelukkig dat jij geen carnaval viert.Heel veel plezier over een maand of wat want dan heb je weer je “oranjevoetbalcarnaval” kan je weer met een oranje opblaasklomp op je kop de kroeg in en je vol laten lopen!!!

 8. Ach Rudy probeert hier een beetje mensen in de gordijnen te jagen. Op zich best een aardige bezigheid, vooral de resultaten zijn vaak om te smullen. Ze hebben er zelfs een politieke partij voor opgericht. En een stijlloze website. De sensatiezoekende gordijnenjagers hebben zelfs een krant “De Televaag” en “Hart van Nederland en RTL-Boulevard” zijn hun favo tv-programma’s. Terwijl De Privé, De Party, De Weekend en De Story bepaald niet alleen bij de kapper worden gelezen. Maar iedereen mag gelukkig in dit mooie land (waar je voor niemand bang hoeft te zijn, dat dan weer niet) doen, laten, lezen en kijken wat ie wil. Wel jammer dat frustrerende opmerkingen vaak uit jaloezie komen…..

 9. Rudy:
  De optocht mag dan niet uitblinken qua schoonheid maar veel mensen beleven hier veel plezier aan.Dat wil zeggen de mensen, die telkens weer met ludieke ideëen komen en mensen die het leuk vinden om naar te kijken.Daarnaast is het een feest waaraan mensen van alle rangen en standen plezier beleven.Door een gek pak vallen de verschillen niet op, maar dat maar dat zal voor jou wel iets te hoog gegrepen zijn.”Wie de dwaasheid niet kent, zij ook de wijsheid onbekend”.

Reageer