WVF neemt drie punten mee naar Westenholte

WVF neemt drie punten mee naar Westenholte

Zwolle – WVF had vanmiddag maar een opdracht en dat was winnen. Hoe maakte niet uit als de 3 punten maar meegingen in de bus op de terugreis naar Westenholte. Het moest vanmiddag in Holten aantreden tegen het al bij degradatie neergelegde Blauw Wit’66. In een knotsgekke wedstrijd voldeed het team van het trainersduo Jeroen van Leeuwen en Dennis Riksman aan deze opdracht en speelde het zich nagenoeg veilig vanmiddag.

Al vroeg in de wedstrijd kreeg WVF een enorme domper te verwerken, want in de 4e minuut kwam de thuisclub op voorsprong, na slordig balverlies aan WVF kant werd Teunis Beldman geen strobreed in de weg gelegd om de thuisclub op voorsprong te brengen 1-0. Direct hierna kreeg WVF al goede mogelijkheden om de stand al vlot gelijk te trekken. Keeper Maurits Beldman, die in het verdere verloop van de wedstrijd een grote sta in de weg was voor WVF, redde goed op een schot van Willem Bel en Hessel Berends raakte de bal net niet lekker na een pass van Willem Bel. Toch kwam WVF in de 9e minuut al langszij. Uit een corner was het Martijn Ruijsch die scoorde 1-1. Na deze gelijkmaker ging WVF op zoek naar de voorsprong, het was de bovenliggende partij en kreeg de nodige kansen om op voorsprong te komen. Deze voorsprong kwam in de 21e minuut, Het was Jabir Mazouz die op aangeven van Willem Bel scoorde en daarmee zijn ploeg op 1-2 zette. Hierna kreeg WVF volop kansen om al voor rust op een riante voorsprong te komen, maar wist het niet deze te verzilveren. Ja, en als jezelf de vele mogelijkheden niet benut kan het zomaar gebeuren dat de tegenstander dan wel scoort. Gelukkig gebeurde dat voor WVF niet. Een slordige terugspeelbal bleef gelukkig zonder gevolgen.

Wel kwam de thuisclub snel na rust op gelijke hoogte, na weer slordig balverlies was het klein Nagelvoort die ongehinderd mocht inschieten 2-2. Zo kon WVF weer op jacht gaan naar een voorsprong en vond het die 2 minuten later. Het was Kristian Bril die met een mooie dieptepass Willem Bel bediende die vervolgens de 2-3 scoorde. Hierna kreeg de ploeg kans op kans om de voorsprong te vergroten maar vond het telkens de uitblinkende doelman Maurits Beldman van de thuisploeg op zijn weg. Een kwartier voor tijd kwam de thuisclub zelfs op 3-3 na een kopbal van Bruggeman. Maar het trainersduo van Leeuwen en Riksman hadden een gouden wissel voorhanden. Max Goudbeek, speler van JO 19 werd het goudhaantje, Nadat Kristian Bril goed doorzette en een goede lage voorzet vanaf rechts gaf was het Jabir Mazouz die zijn inzet via doelman Maurits Beldman voor de voeten van Max goudbeek zag belanden, die hier wel raad mee wist 3-4. In blessuretijd was het wederom Max goudbeek die met een beheerst schot zijn tweede scoorde en daarmee WVF de winst bezorgde 3-5. Nog geen minuut later scoorde Max nog bijna een hattrick, maar zijn lob verdween op de lat. Al met al een verdiende en belangrijke overwinning voor WVF. Met nog drie wedstrijden te gaan heeft het nu een voorsprong van 6 punten op ASC’62. Met dank aan de jeugd. EN het is al vaker gezegd dit seizoen, WVF beschikt over veel jeugdig talent en dus is er voldoende toekomst voor de ploeg uit Westenholte.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Weer eens goed nieuws uit Westenholte (hoewel Stadshagen tegenwoordig groot-aandeelhouder lijkt)
  Na lijfsbehoud van het vlaggenschip…nog voor het mei werd.

  Nu

  Stephan Rahantoknam wordt nieuwe trainer JO19-1
  De gigantische succestrainert Alex de Graaf stopt (helaas) en ad-interim bij 1 (met Jeroen)…. Dennis Riksman wordt de nieuwe trainer van JO17-1


  ⚠️ Meld

 2. Slechte ogen, zal de leeftijd wel zijn. Je kunt namelijk zien dat ik Sh*r zonder leesbril tikte. Sorry, maar je zult wel begrijpen wat er had moeten staan.


  ⚠️ Meld

 3. Het blijft er altijd nog en puinhoop en het amateurisme viert er hoogtij in alle geledingen. Vind ik jammer want zo komt de club nooit tot sportieve successen en blift ze hangen op het niveau van Be Quick 28. Zit veel meer in die mooie club wie haalt dat eruit?


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.