Bierpop 2018 verhuist naar IJsselhallen

Zwolle – Miss Montreal heeft zojuist de vierde editie van haar festival Bierpop aangekondigd. Grote verandering is dat het festival dit jaar plaatsvindt in Zwolle. De IJsselhallen vormen het nieuwe decor voor het festival dat dit jaar plaats zal vinden op 10 november.

Bierpop betekent vooral dansen, drinken en goed eten. Ook dit jaar is Sanne Hans (Miss Montreal) de drijvende kracht achter Bierpop. “De vierde keer alweer! En nu dus in Zwolle, ook een te gekke stad. Ik ben supertrots dat Bierpop zo goed gaat dat we meer ruimte nodig hebben. Voor mij is het ook de perfecte afsluiter van het festivalseizoen: net als je afkickverschijnselen begint te krijgen, is er nog Bierpop in november. Bier, bands en allemaal leuke mensen: eigenlijk is het supersimpel. Ik heb er onwijs veel zin in. Zie ik jullie daar?!”

Organisatie: “We laten Hardenberg wel met een beetje pijn in ons hart achter, maar Zwolle is wat ons betreft de perfecte stad voor Bierpop next level. En nét wat dichterbij voor iedereen die niet in het Oosten woont, ook belangrijk. Door de goede OV aansluiting in Zwolle kan iedereen veilig thuiskomen, daarom hebben we geen indoor camping dit jaar.”

Vanuit Hardenberg rijdt er een heuse BierpopBus naar Zwolle (en terug) en het mooie is: bij het instappen krijg je meteen een gratis muntje. Kun je bij binnenkomst meteen door naar de bar.

De complete line-up blijft nog even een verrassing, maar Suzan & Freek en Wulf zijn sowieso van de partij. Uiteraard staat ook Miss Montreal zelf weer op het podium.

Voor meer informatie kun je terecht op www.bierpop.nl

Artikel delen:
Reacties 17
 1. Ja hoor, nog meer geluidsoverlast. Zijn ze helemaal gek geworden bij de gemeente Zwolle. Alweer een evenement wat geluidsoverlast veroorzaakt. Alles voor het geld.


  Maak melding

 2. Laten zij die verantwoordelijk zijn voor overast maar verhuizen naar een hutje op de hei ipv de slachtoffers die er last van hebben. Omgekeerde wereld.


  Maak melding

 3. Je hebt vast wel een linkje naar de post waar ik dat zei. Zo niet, zou je dan willen kappen mij woorden in de mond te leggen?

  Ik zei namelijk: “Als het nou elke week was, zou ik het over de top reageren op een avond muziek nog kunnen begrijpen.“.
  En dat is heel wat anders dat 1x per week te behappen is.
  gemodereerd

 4. De IJsselhallen is een hal waar dit heerlijk kan het is toch een evenementen hal, dus kom maar op met dit evenement.


  Maak melding

 5. Grinnik, ‘Miss Montreal ‘ in de ijsselhal ? te treurig, ’t stinkt daar. Vraag gerust na bij de luitjes van when the lady smiles 😉
  @Miss Montreal


  Maak melding

 6. Niet normaal man al die kut muziek. Gelukkig gaan de vm vergallen plat en komt er woningbouw voor in de plaats. Scheelt weer overlast.


  Maak melding

Reageer