Zwolle op z’n breedst.

Op 1 maart is er een bijzonder evenement in Regardz De Nieuwe Buitensocieteit, “Zwolle op z’n breedst”. Op deze muzikale avond is er een show te zien met een aantal gerenommeerde Zwolse artiesten en een aantal aanstormende jonge talenten, ook uit Zwolle.

Van de gevestigde orde treden op: Harm Wolters, Henri van Velzen, Petra, Jilles en Henk Klompenmaker. De jonge talenten zijn Moniek, Patrick en Dominique. Voor de muzikale begeleiding zal Menno Beyer zorgen. De show wordt gepresenteerd door Rita Jansen.

Tijdens de show zullen alle artiesten een nummer zingen uit hun eigen repertoire, maar ook een nummer uit een heel ander genre en daarmee soms ook in een andere taal. Laat u dus verassen!!!!!! Nog nooit stonden zoveel Zwolse artiesten in dezelfde show!!!!

Na het optreden, dat van 20.30 tot 22.00 uur zal duren is er een spetterende after party met DJ Denis Holterman. Alle artiesten zijn er dan ook en zullen nog een aantal keren live optreden. De avond wordt verder gerelateerd aan een goed doel, in dit geval de Woonwagenzending voor Roemenie, in Zwolle beter bekend als het project Ome Tinus.

Regardz De Nieuwe Buitensocieteit stelt alvast een deel van de horecaomzet ter beschikking aan dit doel. De kaarten zij  te koop bij Regardz De Nieuwe Buitensocieteit en de VVV Zwolle. In de voorverkoop kosten ze 12.50 euro . Op de avond zelf 15 euro .

Artikel delen:

Reageer