Voetbalwedstrijd FC Zwolle – GAE uitverkocht

De wedstrijd FC Zwolle – Go Ahead Eagles is uitverkocht. Het is niet meer mogelijk om kaarten te kopen.

De animo voor de derby FC Zwolle – Go Ahead Eagles is altijd groot, zo ook dit seizoen. Mede door de beperkte capaciteit die FC Zwolle op dit moment heeft door de bouw van het nieuwe stadion, is de beladen wedstrijd al in een vroegtijdig stadium uitverkocht. De wedstrijd wordt aanstaande zondag gespeeld en vangt aan om 12.30 uur.

Artikel delen:
Reacties 15
 1. Uitverkocht? Ja, als je alleen de Oost-tribune opengooid, dan is het al gauw uitverkocht. Triest dat de Zuid-tribune wegens ‘veiligheid’ gesloten blijft! Zwolse Politie, bedankt!

 2. Pffff die achterkant kan gewoon open toch leg een buffervak aan gooi er een peleton ME op en klaar is kees, ze komen toch maar met 150 heb ik gehoord.

 3. ^^ Ze kunnen 250 kaarten krijgen. Is alsnog erg weinig, maar er valt wel iets voor te zeggen. Dat de zuidtribune niet open gaat is best suf. De ingang daarvan zit aan de kant van de ceintuurbaan en dat kan je natuurlijk prima afsluiten/afzetten.

 4. Lekker bestuur daar lees ik vandaag:
  -De FC kan ohne probleem veel meer mensen binnen krijgen zondag
  -De voorlichting is op zijn zachts gezegt niet altijd eerlijk
  🙁

 5. De ingang van de zuidtribune is nog niet af, deze zit namelijk in de nieuwe hoofdtribune. De nu nog enige ingang voor zuid is dezelfde als voor de gasten!

 6. Edwin, daar heb je geen gelijk aan hoor! Volgens mensen die de wedstrijd tegen Omniworld op de Zuid-tribune hebben gezeten, konden zij die tribune benaderen via de Ceintuurbaan!

 7. Ik ben niet zo van de foto’s maken maar als je nou as zaterdag eens bij de jeugd gaat kijken in het stadion dan kan je het zelf zien 😉

 8. @ Natascha; Stuur Pedro ff naar de Ceintuurbaan op zaterdagmorgen dan? Misschien wil hij wel ff wat pics maken, verkopen aan de FC en wij hebben er dan ook nog wat aan. Wel graag die krullebol van Brucht buiten beeld houden, want daar zitten we hiero niet zo 1,2,3 op te wachten 😉

 9. Klopt, je kan de zuidtribune op aan de kant van de ceintuurbaan, alleen de ingang is officieel nog niet klaar en al helemaal niet voor zo’n risico wedstrijd. Dus ook op last van de politie mag Zuid niet verkocht worden.

 10. Nee, want de looproute naar de tribune is het probleem (door de bussluis) en aangezien er nog genoeg bouwmateriaal ligt kan er eventueel een onnodig risico ontstaan, dus ik begrijp het besluit.

Reageer