Thomas rocks in Zwolle… Met Kayak !

De Koninklijke Orkestvereniging Thomas à Kempis uit Zwolle verzorgt op vrijdag 25 april een uniek concert samen met de legendarische symfonische rockgroep Kayak in theater De Spiegel.


Thomas met de Zwolse zangeres van Kayak Cindy Oudshoorn…

In een avondvullend programma, dat het thema ‘Thomas Rocks!’ heeft meegekregen, is Kayak gevraagd om als ‘special guest’ op te treden. De symfonische rockband, bekend van onder meer het nummer ‘Ruthless queen’,  viert dit jaar haar 35 jarig bestaan. De band toert door heel Nederland met een jubileum-toernee die in januari is begonnen en eind april wordt afgesloten. Zwolle of directe omgeving stond daarbij helaas niet op de tourlijst.

Via dirigent Patrick Curfs kwam het bestuur van het orkest begin januari in contact met Kayak en ontstond het idee om het jubileum met Thomas in Zwolle te houden. Hierdoor krijgen de inwoners van Zwolle een unieke kans om een stukje van het jubileum van de symfonische rockgroep in hun eigen stad mee te vieren.

Thomas en Kayak spelen een aantal speciaal voor deze unieke combinatie gearrangeerde nummers. Verder verzorgt Thomas, onder muzikale leiding van Patrick Curfs, een deel van het concert zelf met onder meer een selectie uit de musical ‘Tommy’ en nummers van Queen. Kayak brengt een deel van haar eigen repertoire van hun nieuwste cd  ‘Coming up for air’ ten gehore.

Jonge muzikanten uit Zwolle, die hun instrument goed beheersen, worden uitgenodigd aan dit project deel te nemen. Hierdoor wordt hen een unieke gelegenheid geboden om met een professionele rockgroep samen te spelen.

Opgave hiervoor kan via tel. 038 – 4540497 tot uiterlijk 15 februari a.s.

Kaarten à 20 euro per stuk zijn te bestellen via theater De Spiegel, tel. 0384277370. Het concert begint om 20.00 uur. Meer info via de website van Thomas: www.thomasorkest.nl of van Kayak: www.kayakonline.nl.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer