Man ernstig gewond na ongeval bij Wijthmen

Vrijdagmorgen om 08.10 uur is een 25-jarige autobestuurder uit Wierden ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval op de N 35 bij Wijthmen. Hij is met inwendig letsel naar de Isalaklinieken (locatie Sophia) in Zwolle gebracht. Hij raakte met zijn auto bekneld tussen twee vrachtwagens.

De voor hem rijdende vrachtauto botste op een daarvoor rijdende vrachtwagen. De auto’s reden  in de richting Zwolle. De brandweer heeft de man, samen met ambulancepersoneel, uit zijn auto bevrijd. Met de traumahelikopter werd gespecialiseerd geneeskundig personeel bij de plaats van het ongeval afgezet. De weg werd meerdere uren voor het verkeer uit beide richtingen afgesloten. Op dit moment zijn nog geen nadere gegevens van de bestuurders van de vrachtwagens bekend. Naar de toedracht van het ongeval wordt een onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. UPDATE:

    Uit een voorlopig onderzoek is gebleken dat het slachtoffer vanachter is aangereden door een 27-jarige vrachtwagenchauffeur uit Daarle. Hij zag te laat dat zijn voorganger afremde/ nagenoeg stilstond. Hierdoor werd de auto van het slachtoffer tegen de voor hem rijdende vrachtwagen van een 26-jarige man uit Oldenzaal geduwd. De vrachtwagen van de man uit Oldenzaal botste vervolgens door de klap op de voor hem rijdende vrachtwagen, bestuurd door een 43-jarige man uit Dedemsvaart.

Reageer