Meander College speelt betoverend sprookje

Zwolle – Maar liefst 50! leerlingen van het Meander College spelen maandag 4 en dinsdag 5 juni ‘The witch, the lion and the wardrobe’. Een winters sprookje vol zang, dans, spel én wonderlijke personages dat zich afspeelt in de bevroren wereld van Narnia.

Een koninkrijk waar magie een alledaags fenomeen is en dieren kunnen praten. De livemuziek tijdens de voorstelling wordt verzorgd door een 8-koppige leerlingenband. De nummers die zij ten gehore zullen brengen, zijn gearrangeerd door atheneum 6 leerling Daan le Feber, tevens bandleider. Het Meander College heeft dit schooljaar bewust gekozen voor een locatie die rechtdoet aan het professionele niveau van de jaarlijkse voorstellingen: Schouwburg Odeon. Dit biedt leerlingen van de vaste licht- en geluidploeg bovendien de mogelijkheid om twee avonden mee te lopen met de technici van dit theater.

Engeland, tweede wereldoorlog.
Het is een gevaarlijke tijd in Londen en voor hun eigen veiligheid worden Peter, Edmund, Suzan en Lucy onderbracht op het platteland bij professor Kirk die in een gigantisch huis woont. Als de kinderen het huis verkennen tijdens verstoppertje ontdekt het jongste zusje, Lucy een vreemde, oude kleerkast. Ze ontdekt dat het meubel meer is dan een simpele kast: het blijkt een magische doorgang naar het toverachtige Narnia.
Ga mee op avontuur met de vier hoofdrolspelers en wordt tijdens hun zoektocht verrast door het talent van de spelers, de betovering van de personages en de unieke sfeer tijdens deze voorstelling.

Regie & productie: Remy van Tilburg, regieassistenten: Anouk Barneveld, Loes Houwer, zangrepetitoren: José de Haan, Geert Pfeiffer.

Belangstellenden kunnen voor 6,50 euro online een kaartje bestellen via www.ticketkantoor.nl/shop/mctheaterproductie

Artikel delen: