Kaartverkoop Feyenoord – FC Zwolle

Op donderdag 28 februari speelt FC Zwolle de kwartfinale van de KNVB Beker, uit tegen Feyenoord. Lees hieronder de kaartverkoopinformatie. Feyenoord – FC Zwolle donderdag 28 februari 2008 – 20.45 uur.

Het is mogelijk om met eigen vervoer af te reizen richting Rotterdam. Kaarten moeten in Zwolle gekocht worden, in Rotterdam zal de kassa bij het gastenvak gesloten zijn. Een toegangskaart kost € 15,-.  De verkoop van deze kaarten start op maandag 11 februari op het kantoor van FC Zwolle. Tot en met woensdag 27 februari 17.00 uur kunnen er kaarten gekocht worden voor eigen vervoer. Op donderdag 28 februari kunnen er dus geen kaarten meer gekocht worden. Seizoenkaarthouders kunnen op vertoon van hun seizoenkaart twee kaarten kopen en clubcardhouders kunnen op vertoon van hun clubcard één kaart kopen. Naast NAW-gegevens, moet het kenteken van de auto opgegeven worden en het aantal mensen dat in die auto zit.

Businschrijving:


Bij voldoende inschrijving zullen er supportersbussen rijden. De verkoop en inschrijving vindt plaats op de volgende momenten, waarbij het ook mogelijk zal zijn om kaarten te kopen voor eigen vervoer.
– Woensdag 13 februari van 18:30 uur tot 20:30 uur in het supportershome.
– Woensdag 20 februari van 18:30 uur tot 20:30 uur in het supportershome.
– Vrijdag 22 februari na afloop van de wedstrijd tegen MVV in het supportershome.

Men kan zich tijdens kantooruren ook inschrijven voor de busreis op het kantoor van FC Zwolle. Na vrijdagavond 22 februari is het niet meer mogelijk je in te schrijven voor de busreis, zowel niet in het supportershome als op het kantoor van FC Zwolle.

Seizoenkaarthouders kunnen op vertoon van hun seizoenkaart twee kaarten kopen en clubcardhouders kunnen op vertoon van hun clubcard één kaart kopen. Mensen die naast seizoenkaart- of clubkaarthouder ook lid zijn van de supportersclub krijgen korting.

Leden van de supportersclub betalen € 25,-. Voor niet-leden bedraagt de prijs € 27,50.

De bus vertrekt om 17:45 uur. Verzamelen om 17:30 uur.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. hahaha….”Naast NAW-gegevens, moet het kenteken van de auto opgegeven worden en het aantal mensen dat in die auto zit.”

  Gaan we toch lekker niet in het uitvak zitten… hebben we ook niet allemaal van die wazige regeltjes, staan we niet achter grote hekken met netten en kunnen we zelfs lekker een biertje drinken op een stoel..! Hoezo ontmoedigingsbeleid…

 2. Hahaha… Nederland – Politiestaat.
  Wat een schijnveiligheid met al die nutteloze maatregelen.
  Maar wel zo met een bom op Schiphol een vliegtuig binnenstappen.

 3. De bus vertrekt om 17:45 uur. Verzamelen om 17:30 uur.

  ALLE BALLEN VERZAMELEN……………. ;D ;D 🙂 😉 😉 😉

  oh ja en vergeet je sofinummer ook niet

 4. Naast NAW-gegevens, moet het kenteken van de auto opgegeven worden en het aantal mensen dat in die auto zit, alsmede de ethnische afkomst van de mensen. Aantal zitplaatsen in de auto, soort brandstof, welk merk banden, wordt er in de auto gerookt ja of nee. Verder of er analfabeten in de auto zitten en welke kleur onderbroek deze aanhebben. Ook dienen alle personen in de auto een bewijs van goed gedrag te overleggen en mag de bestuurder gedurende het laatste jaar geen snelheidsovertredingen hebben gepleegd. Verder dienen alle inzittenden enkel nog de volgende gegevens door te geven: Nummer van de Bonuskaart, Airmiles- en Rockspas, bloedgroep, seksuele geaardheid, favoriete tv zender en popgroep, sterrenbeeld, favoriete voetbalclub, scheidsrechter en gewenste nieuwe bondscoach, meisjesnaam van de moeder en of er psychische afwijkingen in de familie voorkomen. En tenslotte uiteraard nog hun favoriete pizzatopping en of ze begraven of gecremeerd willen worden en welke organen ze eventueel willen doneren.

 5. De bekerwedstrijd Feyenoord-FC Zwolle wordt volgende week donderdag (28 februari) bijgewoond door twaalfduizend Kameraadjes. De kidsclub van Feyenoord nodigde de Kameraadjes onlangs uit voor de bekerwedstrijd. Dat leidde tot een overweldigende vraag naar kaarten. Om aan alle aanvragen te kunnen voldoen, zijn extra vakken geopend.

 6. Bij het KNVB-beker duel tussen Feyenoord en FC Zwolle zal de tweede ring gesloten blijven. Wegens de beperkte belangstelling heeft Feyenoord besloten om alleen kaarten te verkopen voor de vakken op de eerste ring en op de parterres. Indien u per se op de tweede ring plaats wil nemen, kan dit op vak VV, het enige vak op de tweede ring dat wel in de verkoop is.

  Voor vrijwel ieder vak zijn er nog voldoende kaarten beschikaar.

Reageer