Hoe zou jij de stationshal van Zwolle inrichten? - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Hoe zou jij de stationshal van Zwolle inrichten?

Zwolle – Wat zou jij willen zien in de Stationshal van Zwolle? Kies je voor een stilteruimte, laat je een korte film zien, of wil je het allebei? Wil je een plek waar je een kop koffie kunt drinken met je stadsgenoten? We zijn op zoek naar mensen die een mooi idee hebben voor de Stationshal. Wil jij bijvoorbeeld in de hal met je bedrijf, heb je een idee vanuit je school of een blik vanuit je beroep? We nodigen je graag uit om op 29 mei in de Stationshal van Station Zwolle mee te ontwerpen aan de invulling van deze plek.

NS Stations wil van de Stationshal een kamer voor de stad maken. Daarom organiseert Club Cele i.s.m. NS Stations, Gemeente Zwolle, De Stadsbeweging een ontwerpatelier om invulling te geven aan de stationshal. Maak Stationshal Zwolle tot een plek waar je prettig kunt wachten, ontspannen, ontmoeten en ontdekken, waar de spoorhistorie zichtbaar wordt, waar zowel jong als oud zich kan vermaken en waar de Zwolse culturele instellingen een plek kunnen hebben. Maak het een plek waar mensen worden uitgedaagd en geïnspireerd.

In het Ontwerpatelier op 29 mei gaan we ter plekke aan de slag met ideeën voor de invulling van de Stationshal Zwolle. We kijken naar de korte én lange termijn. Laat je gedachten horen, deel het met je vrienden en familie en wie weet zien we jouw idee straks in de Stationshal! Studenten, bewoners, interieur architecten, techneuten, timmermannen- en vrouwen, horecamensen, art directors, culturele ondernemers, docenten, stadsmakers en kunstenaars zijn van de partij. Jij toch ook?

Het Ontwerpatelier vindt plaats op 29 mei​ om 20:00​ in de Stationshal van Zwolle​.

Club Cele is een dynamisch platform voor culturele verdieping en publieke programma’s met een maatschappelijke context. Met een programmering van debat tot theatercollege en van politiek café tot VPRO Tegenlicht Meet-up kunnen inwoners van de brede regio Zwolle er wekelijks terecht voor de nodige dosis kennis, verdieping en inspiratie. Club Cele inspireert de stad en is een vertrekpunt om te komen van denken naar doen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gooitske Zijlstra via redactie@clubcele.nl​. Bekijk de volledige programmering van Club Cele op​ ​www.clubcele.nl Aanmelden kan gratis via: ​https://bit.ly/2jJGRm7

Artikel delen: