Club Cele: Pionieren in de creatieve industrie

Zwolle – Op donderdag 30 mei werken Club Cele en ​Festival Woest​ samen en gaan we het hebben over pionieren en de ontwikkeling van jonge creatieven: de mensen die net hun opleiding hebben afgerond en op de arbeidsmarkt worden losgelaten. Hoe kun je pionieren in de creatieve industrie? Tijdens je schooltijd krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen. Ook na je studietijd moet je kunnen blijven groeien en niet onbelangrijk: blijven spelen met én in de ruimte. Daarom gaan we op 30 mei dieper in op onderwijsvernieuwing van de creatieve opleidingen. Sluit het huidige onderwijs eigenlijk wel aan op de vraag van de toekomst? Bestuurders, leerlingen, net afgestudeerden en docenten gaan met elkaar het gesprek aan over wat er anders kan in het Zwolse creatieve onderwijs. Bekijk de gasten op onze website.

Daarbij gaan we online netwerken. Dit doen we met de Creative Council, maar dan in een fysieke en letterlijke setting, om zo de werking van dit platform te laten zien. We creëren zo verbinding, want samen sta je sterker. Ben je een creatieve professional, student, bijna schoolverlater of al langer aan het pionieren? Van architect tot toneelmaker, van ontwerper tot muzikant, van makelaar tot interieurdesigner en alles daartussen: iedereen is welkom. Ga je met ons in gesprek op 30 mei?

Het programma van Festival Woest op 30 mei ziet er als volgt uit: 18:00 tot 19:00 Bourgondische maaltijd (niet verplicht, wel lekker) 19:00 tot 20:00 Workshops met vrije inloop 20:00 tot 22:00.

Club Cele: Pionieren in de creatieve industrie Vanaf 22:00 een borrel en bandje Je hebt de mogelijkheid om de avond te beginnen met een heerlijke bourgondische maaltijd. Dit kost tien euro. Aanmelden voor het diner doe je hier! Club Cele is een dynamisch platform voor culturele verdieping en publieke programma’s met een maatschappelijke context. Met een programmering van debat tot theatercollege en van politiek café tot VPRO Tegenlicht Meet-up kunnen inwoners van de brede regio Zwolle er wekelijks terecht voor de nodige dosis kennis, verdieping en inspiratie. Club Cele inspireert de stad en is een vertrekpunt om te komen van denken naar doen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gooitske Zijlstra via redactie@clubcele.nl​.Bekijk de volledige programmering van Club Cele op​ ​www.clubcele.nl Aanmelden kan gratis via: ​https://bit.ly/2wH0qF4

Artikel delen: