Kunst- en theaterfestival Leger des Heils W&G Overijssel belooft een spektakel te worden - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Kunst- en theaterfestival Leger des Heils W&G Overijssel belooft een spektakel te worden

Zwolle – Woensdagavond 6 juni van 19.00 tot 22.00 uur zullen verschillende talenten van het Leger des Heils stralen op het podium tijdens het kunst- en theaterfestival. Het festival wordt gehouden in theater Odeon in de Dommerholtzaal, Blijmarkt 25 in Zwolle. De avond wordt gevuld met maar liefst 15 acts! Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis!

De avond begint met een hele bijzondere muzikale opening. De presentatie wordt die avond gedaan door Kanvie Winter. Kanvie is jongerenwerker bij Scoopwelzijn, Host bij Studio15 waar ze danslessen en workshops verzorgt en onderwijsassistent bij Rebound. Ze heeft creatieve therapie gestudeerd aan de hogeschool te Utrecht. Vorig jaar heeft ze het festival ook met veel succes gepresenteerd. Tijdens de avond zullen 15 acts het publiek vermaken met allerlei optredens. In toneel, zang, muziek, verhaal, dans, mode en schilderkunst. Ook is er een special quest aanwezig. Kijk voor meer informatie op: www.legerdesheils.nl/overijssel

Genomineerde acts
Tijdens dit festival worden een aantal acts genomineerd om mee te doen aan het landelijke kunst- en theaterfestival op 14 september in het AFAS theater in Amsterdam. Het programma hiervoor wordt samengesteld als alle regionale festivals geweest zijn. Voor dit landelijke festival kunt u vanaf 15 juni kaarten kopen op www.legerdesheils.nl.

Foto's 2
Kunst- en theaterfestival Leger des Heils W&G Overijssel belooft een spektakel te worden - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: