TuinIdee, inspiratiebron voor tuinliefhebbers

Toe aan een verandering in de tuin, of een nieuwe tuin aanleggen ? Op het grootste tuinevenement van Noord-, Oost-, en Midden Nederland vindt men als tuinliefhebber inspiratie en informatie voor een nieuw, tuinseizoen.

Naast het bezichtigen van alle exposanten die deelnemen aan TuinIdee 2008 kunnen de bezoekers ook op verschillende manieren zelf actief deelnemen aan de beurs. Vrijdagavond was Jurgen Smit van RTL Tuinmagazine aanwezig om diverse tuinpresentaties te geven, daarnaast beantwoorde hij diverse vragen uit het publiek. Ook dit jaar verwacht men weer ruim 18.000 bezoekers in de Zwolse IJsselhallen tijdens de vier beursdagen, van donderdag 7 Februari tot en met zondag 10 Februari.


Jurgen Smit van RTL Tuinmagazine gaf de nodige tips en uitleg


Treetrunk Treasures 

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Zijn er vanmiddag ff geweest….. :'( :'(
  Toch zonde van dit eens zo leuke evenement.
  Dit is kwa oppervlakte nog niet de helft van wat het was.
  Eerder was het ook kwa bezoekers drukker.
  Maar ja tijden veranderen.

 2. Zaterdagmiddag
  Was vanmiddag bij Ellis, maar de Heetebrij was helaas om 14.30 nog niet open. Helaas nu nog nergens terrasjes…..wat een donderslekker weer! Nog een biertje in “dat ding wat ’s avonds altijd beregezellig is”, waar altijd wel mooie meiden zijn, gedronken. Druk maar onpersoonlijk. Bij Stappie was het (ook met de nieuwe vriendelijke eigenaar) weer ouderwets gezellig, ook zonder terrasjes.

Reageer