Kunstenaar Westerhof krijgt podium in New York

Zwolse kunstenaar Jan Westerhof is uitgenodigd door Topgalerie in New York -in the center of the most significant art district of New York City- , vanwege wat de eigenares o.a. noemt: “You create fabulous Art Work, and you have a wonderfull website“.

De Hollandse kunstenaar uit Zwolle studeerde schilderen en grafiek, aan de academies in Arnhem en Kampen. Hij is o.a. gefascineerd door de natuur, in al zijn verscheidenheid. Zijn vroegere werk werd hierop ook vooral geïnspireerd en betitelt hij zelf als: “Landschappen van de Geest”. De eigenaresse: “I feel that your abstract expressionist “Out of the Blue” paintings in particular, will resonate well in New York and with our international audience.”

Zijn eigen BewustZijns-ontwikkeling vind zijn vervolg in de series die hij op deze site toont, onder de veelzeggende titel: ‘Birds and Butterflies Out of the Blue’ en ‘Soulflowers’ Hij ziet het leven steeds meer als een transformatie proces, hetgeen ook in zijn laatste werk sterk tot uitdrukking komt. Hij volgde diverse cursussen op dit gebied waaronder Avatar.
Hij is afgestudeerd als Tekentherapeut. Tevens is hij docent tekenen en schilderen. Jan exposeerde diverse malen in binnen- en buitenland. Zijn werk is opgenomen in zowel partikuliere als in collecties van bedrijven. Tevens maakt hij in overleg werk in opdracht.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer