Het Spektakel is weer op zoek naar talent!

De aanmelding voor het Spektakel, op 14 juni 2008 om 14.00 uur in de WRZV-hallen is weer gestart!

Voor de 20ste editie van het Spektakel is Travers op zoek naar kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking die een talent hebben op zang-, dans- en muziekgebied of hun idool heel erg goed kunnen imiteren. Het Spektakel biedt de deelnemers begeleiding door studenten van Hogeschool Windesheim afd. SPH, die samen met de deelnemers de act gaan voorbereiden.

Wat tegenwoordig een hype is, zoals bij Idols, het laten zien van je talenten, is in Zwolle al jaren heel gewoon bij het Spektakel. Het is ieder jaar weer zeer verrassend hoe goed de optredens zijn. Dit is vooral te danken aan de enorme inzet en de passie van de deelnemers, maar ook door de maandenlange coaching die hieraan vooraf is gegaan door de studenten van Hogeschool Windesheim. Niet alleen voor de deelnemers is dit een nieuwe ervaring waardoor ze contacten leren leggen en zelfvertrouwen ontwikkelen, ook voor de studenten is dit een belangrijke leerervaring.

Wat het Spektakel bijzonder maakt is ook de inzet van de vele vrijwilligers, de Meander Bigband en de bedrijven, die hun deskundigheid en hun professionals belangeloos beschikbaar stellen. Zonder hen was het Spektakel niet mogelijk.

Elk jaar heeft het Spektakel ook een actueel thema en bekende artiesten als medepresentator of jurylid. Zo hebben o.a. Tooske, Annette Baarlo, Wendy van Dijk, Liesbeth Kamerling, Bas en Joel , Robert ten Brink en Liza Sips van GTST aan het Spektakel meegewerkt. Wie er dit jaar naar het Spektakel komt is nog een verrassing.

Iedereen die het Spektakel zelf mee wil beleven is welkom op zaterdag 14 juni 2008 om 14.00 uur in de WRZV-hallen te Zwolle. Ook is de organisatie nog op zoek naar bedrijven die het festival willen ondersteunen als sponsor.

Bij de organisatie van het Spektakel kun je een aanmeldingsformulier aanvragen via email : i.vstekelenborg@travers.nl of telefonisch bij TRAVERS: telefoonnummer (038) 421 60 50, vragen naar Ineke van Stekelenborg. Aanmelding voor het Spektakel is mogelijk tot 15 februari 2008. Dus schrijf je op tijd in!!

Artikel delen:

Reageer