FC Zwolle en Go Ahead klaar voor de derby

FC Zwolle en Go Ahead kruisen de degens weer; zondagmiddag om half één is de aftrap bij FC Zwolle – Go Ahead Eagles. Beide teams lijken klaar voor de beladen Ijsselderby. 

FC Zwolle heeft na de winterstop alleen nog maar remises behaald. Toch staat het nog altijd bij de eerste drie. Als Zwolle wint van Go Ahead kan het de achterstand op koploper RKC terugbrengen tot zes punten. Go Ahead Eagles lijkt net op tijd in vorm te zijn voor de ontmoeting met FC Zwolle. Na een slechte reeks kwam de ommekeer tegen twee Limburgse clubs. Uit bij Fortuna werd nog gelijk gespeeld, maar tegen MVV boekte Go Ahead een prima zege. En dus heeft men in Deventer een goed gevoel in de aanloop naar de derby. Radio Oost doet zondag rechtstreeks verslag van FC Zwolle – Go Ahead Eagles. Overigens hebben beide voorzitters aangekondigd dat bij eventuele ongeregeldheden rond deze wedstrijd, het voorlopig gedaan is met het bezoeken voor gasten bij de derby. Voor de wedrijd zijn geen kaarten meer te koop, de wedstrijd is live bij Radio Oost te volgen.

Artikel delen:
Reacties 19
 1. Met het oog op de confrontatie met FC Zwolle zondag trainde Go Ahead Eagles zaterdag in het stadion van Heracles Almelo.

  Heracles beschikt over kunstgras en omdat ook FC Zwolle speelt op kunstgras, besloot Go Ahead Eagles-trainer Mike Snoei om zijn selectie daar alvast aan te laten wennen.

  De selectie van de ploeg uit Deventer speelde een partij elf tegen elf op het veld van de Eredivisieclub.

 2. nu zijn er weer allerlei reactie op de komende wedstrijd tegen GO-AHEAD maar van de week toen er over Jongsma stond dat hij gescoord had voor de Antillen geen enkele reactie van supporter .Dat hoort hier niet was mij toen gezegd dat gebeurt op de supporters site .Maar dit hoort ook op de supporters site dan .

 3. Live voetbalverslag FC Zwolle-Go Ahead Eagles
  Hoezo live te volgen bij radio oost, die voetbalwedstrijd zwolle-eagles…
  ik hoor alleen maar muziek…

  ===========

  RTV Oost nept de luisteraars!
  Niet goed.

 4. geraldina heeft gelijk, er was niets te horen van fc zwolle op deze zender. maar ja, wat kun je verwachten van een zendertje waar alleen boertjes uit twente naar luisteren. de provincie overijssel moet zich maar eens afvragen of er nog subsidie gegeven moet worden aan deze trutzender, geef het liever aan radio/tv zwolle!

Reageer