Ontwerpwedstrijd Doemee-award 2018

Zwolle – Eind dit jaar reikt MEE IJsseloevers de Doemee-award uit. Een prijs voor een persoon of organisatie die zich met een lokaal initiatief inzet voor een samenleving waarin ook mensen met een beperking, chronische ziekte of een afstand tot de arbeidsmarkt optimaal mee kunnen doen. Voor het maken van de Doemee-award kunnen lokale kunstenaars met of zonder beperking t/m 31 juli a.s. een ontwerp indienen. De kunstenaar van het winnende ontwerp mag de opdracht voor het maken van in totaal drie awards uitvoeren.

Een jury beoordeelt alle inzendingen en kiest een winnaar. Kunstenaars, ateliers of dagcentra die mee willen doen aan de ontwerpwedstrijd van de Doemee-award kunnen zich aanmelden en hun ontwerp indienen via www.doemee-award.nl (button rechts ‘Ontwerpwedstrijd Doemee-award voor lokale kunstenaars’). Het winnende ontwerp wordt in de eerste week van augustus bekendgemaakt. 

Over de Doemee-award
Steeds meer mensen en organisaties zetten zich in voor een samenleving waarin ook mensen met een beperking, chronische ziekte of afstand tot de arbeidsmarkt optimaal kunnen meedoen.

Met hun enthousiasme maken zij het verschil; door op zoek te gaan naar mogelijkheden en niet te blijven denken in beperkingen. Iets wat een podium verdient en extra gewaardeerd wordt met een Doemee-award. Tot 1 oktober kan iedereen een initiatief van een persoon of organisatie nomineren via www.doemee-award.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)