Zwolle in top 10 opbrengst KWF

Door Redactie

Zwolle – In 2017 heeft de Zwolse collecte van KWF Kankerbestrijding het mooie bedrag van ruim 49 duizend euro opgehaald. Dit bleek landelijk gezien de 10e plek te zijn qua collecteopbrengst. De Zwollenaren hebben dus gul gegeven. 2017 was ook de start van het digitaal collecteren. Dit gebeurde in Zwolle met 10 bussen, waarbij zowel met de pin, contactloos als met cash geld gedoneerd kon worden.

Ook dit jaar wordt er in Zwolle weer gecollecteerd. De landelijke collecteweek is van 2 t/m 8 september. En ook nu wordt weer met 10 digitale bussen rondgegaan. Dat het er niet meer zijn heeft vooral te maken dat het landelijk gezien niet mogelijk is om alle 90 duizend collectanten te voorzien van een dergelijke bus. Wel zal elke collectantenpas voorzien zijn van een QR-code. Wie de Rabo Bankierenapp heeft kan gebruik maken van de iDeal QR-scanner in de app. Hiermee kan online betaald worden als men geen cash geld in huis heeft en toch graag wil geven. Wie niet bij de Rabobank bankiert, maar wel de iDeal app heeft, kan dit op eenzelfde manier doen.
Voor de komende collecte wordt voor diverse wijken nog gezocht naar wijkhoofden en collectanten. Kijk op www.kwfzwolle.nl/vacatures. Collectanten zijn altijd welkom voor heel Zwolle.

KWF Kankerbestrijding heeft in 2017 ruim 146 miljoen aan inkomsten opgehaald waarvan de landelijke collecte bijna 6 miljoen heeft opgebracht. Een fantastisch resultaat, mede gerealiseerd door de online collectebus via Facebook, WhatsApp Twitter, LinkedIn en e-mail. Ook dit jaar zal dit middel worden ingezet.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)