Gepakt voor rijden onder invloed

Tegen een 19-jarige bromfietsbestuurder uit Deventer wordt proces-verbaal opgemaakt voor rijden onder invloed. Bij een controle op het Nachtegaalplein, zondagmorgenvroeg 10 februari,  bleek dat hij teveel alcohol gedronken had. Zijn tweede, bepalende blaastest in het politiebureau scoorde 380 ug./l. Hij kreeg een rijverbod van vijf uren.

Diezelfde nacht bleek op de Russenweg dat een 20-jarige autobestuurder uit Kampen teveel gedronken had. Hij blies 225 ug./l. en kreeg een rijverbod van twee uren. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Op de Jufferenwal bleek diezelfde nacht dat ook een 19-jarige autobestuurder uit Zwolle teveel alcohol gedronken had. Hij blies in het politiebureau 195 ug./l. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Hij kreeg een rijverbod van twee uren.

Een 19-jarige man uit Zwolle is vrijdagmorgenvroeg 9 februari, aangehouden en ingesloten voor openbare dronkenschap. Bij een horecagelegenheid aan de Kamperstraat had hij amok gemaakt omdat hij niet naar binnen werd gelaten. Hij had al teveel alcohol gedronken. Daarbij was het tot een handgemeen gekomen tussen hem en personeel van de horecagelegenheid. Op vordering van de politie verliet hij uiteindelijk het stadscentrum maar kwam weer terug. Daarbij werd hij urinerend aangetroffen op het Maagjesbolwerk. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Op de  Govert Flinckstraat werd vrijdagmiddag 8 februari een 39-jarige Zwollenaar aangehouden voor openbare dronkenschap. Hij had de hele wegbreedte nodig en werd later liggend op de weg aangetroffen. De man werd ter ontnuchtering ingesloten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:

Reageer