Deltion start avondopleidingen Economie

Het Deltion College start per augustus 2008 met drie nieuwe economisch administratieve avondopleidingen: Boekhoudkundig Medewerker, Secretaresse en Commercieel Medewerker.

Het gaat om deeltijdopleidingen op niveau 3 die zowel in de BOL (leren en stage) als in de BBL (werken en leren) worden aangeboden. De drie opleidingen zijn twee avonden per week gedurende twee jaar. Met het vernieuwde aanbod verwacht Deltion een belangrijke doelgroep aan te spreken. “Er zijn volwassenen die administratieve functies bekleden, maar niet de juiste diploma’s voor het werk hebben,” vertelt Ger Veldthuis, teamleider versnelde opleidingen. “Ook zijn er mensen die een overstap willen maken naar een economisch administratieve functie. Voor hen is het vaak lastig om overdag een opleiding te volgen. De nieuwe avondopleidingen bieden dan een uitkomst. Ook studenten die voortijdig een baan kunnen krijgen en toch hun studie willen afmaken, zijn van harte welkom.”

Studenten die kiezen voor de BOL-avondopleiding hebben het voordeel dat ze de stage bij het interne leerbedrijf van Economie kunnen afronden. “Ons leerbedrijf is volledig geaccrediteerd. Een stage bij Deltion staat hierdoor gelijk aan een stage bij een extern bedrijf. Bijzonder toch! Bij welk bedrijf kun je in de avonduren nou stage lopen? Dit wordt dus allemaal geregeld bij Deltion”, legt Ger Veldthuis uit.

Deltion biedt de economisch administratieve opleidingen ook overdag aan, zowel regulier als versneld. Meer informatie over de opleidingen is te verkrijgen op de voorlichtingsavonden op dinsdag 4 maart op de locatie Dr. Hengeveldweg 2

Artikel delen:

Reageer