Filmpje zwemmende blaaskapel uit Zwolle zeer geliefd op Social Media - Foto: Le Bombardon
Foto: Le Bombardon

Filmpje zwemmende blaaskapel uit Zwolle zeer geliefd op Social Media

Zwolle – In het zondag geplaatste artikel over het succes van de Zwolse blaaskapellen wisten wij al te vertellen dat de twee afgereisde Zwolse blaaskapellen Le Bombardon en 103db de respectievelijk de eerste en tweede prijs wisten te bemachtigen.

Maandag werd een filmpje geplaatst van het optreden van Le Bombardon dat al spelend een watergevecht aanging met de aanwezige kinderen, en al spelend wel heel letterlijk verkoeling zochten in het water.

Het genoemde filmpje op Facebook:

Bij het nummer “Middernacht”, het nummer wat altijd al een succesnummer is doordat de leden spelend gaan liggen, werd ook nu in de zelfde uitvoering uitgevoerd. Liggend, en dan gewoon in het water waarin al gespeeld werd. Een welkome verkoelende beslissing, in het zeer warme centrum van Emmen. Op het filmpje zijn al ruim honderd positieve reacties geplaatst, honderden likes gegeven en stevent het aantal weergaven af op 40.000 keer. De kapelleden zijn verrukt over het succes. “Wij spelen met veel plezier voor het aanwezige publiek, en juist de interactie is waardoor wij muziek maken zo leuk vinden. In deze setting was de interactie ludiek en uniek. Niet alleen voor het publiek, maar ook voor onszelf was dit enorm genieten. Dat we nu ook achter af zo veel positieve reacties krijgen doet ons goed. Naast dat we hopen dat het publiek ons een gezellige leuke club vind, hopen we ook andere muzikanten warm te krijgen om bij ons te komen spelen.” weet één van de leden Weblog Zwolle te melden.

Artikel delen: