Inschrijving Oogst van Overijssel 2008 geopend

De inschrijving voor de grootste provinciale talentenjacht van Nederland, de Oogst van Overijssel 2008, is geopend.  In mei en juni vinden er verspreid door heel Overijssel in totaal twaalf Oogstavonden plaats, met in het eerste en tweede weekend van juni de finales. Muzikanten uit Overijssel kunnen zich tot 1 april 2008 inschrijven in één van de vier categorieën; pop/rock, singer-songwriter, hiphop of dance.

De Oogst van Overijssel is een unieke kans voor muzikanten om ervaring op te doen, te spelen in verschillende zalen en andere muzikanten te ontmoeten. Na sluiting van de inschrijving selecteert een commissie de deelnemers aan de Oogst van Overijssel 2008. De winnaars worden ondersteund door middel van geldprijzen, optredens en studiotijd. Meer informatie, de voorwaarden voor deelname en het inschrijfformulier zijn te vinden op www.oogstvanoverijssel.nl.

De Oogst van Overijssel is een initiatief van Kunst & Cultuur Overijssel en wordt mogelijk gemaakt door Provincie Overijssel, het Nederlands Fonds voor Podiumkunsten +, het Enschede Uitburo en de deelnemende gemeenten. 

Artikel delen:

Reageer