Verkeersmaatregelen rondom  de Omloop van de IJsseldelta

Verkeersmaatregelen rondom de Omloop van de IJsseldelta

Zwolle – Op zaterdag 2 juni vindt het wielerevenement “Omloop van de IJsseldelta” plaats. Om dit evenement in goede banen te leiden zijn verkeersmaatregelen noodzakelijk.

De maatregelen zijn tussen 13.00 en 18.00 uur van kracht en hebben betrekking op de Ceintuurbaan ter hoogte van Isala. De verkeersmaatregelen worden aangegeven met verkeersborden. De wielerploeg verzamelt zich om 11.00 uur op het Grote Kerkplein om te starten om 12.00 uur. Het betreft een neutrale start. De wielerploeg rijdt via Praubstraat – Blijmarkt – Luttekestraat – Nieuwe Havenbrug – Burg. Burg. Van Royensingel – Willemskade – Rieteweg – Blaloweg naar de Hasselterweg.

Op de Hasselterweg vindt ter hoogte van de Blaloweg, de officiële start plaats om circa 12.05 uur. De ploeg gaat via de N331 verder over regionale wegen om uiteindelijk weer terug te komen in Zwolle via de Spoolderbergweg. Vandaaruit gaat de ploeg via de IJsselallee – Oldeneelallee naar de finish-locatie aan de Ceintuurbaan.
De gehele tijd wordt de wielerploeg begeleid. Op de route ondervindt het verkeer een kort moment van oponthoud.

De finish aan de Ceintuurbaan, tussen de Dokter Spanjaardweg en de Dokter Van Heesweg, is recht voor Isala.
De verwachte aankomsttijd is tussen 15.30 en 16.00 uur. Op het moment dat de wielrenners de finish bereiken wordt het verkeer in de omgeving voor korte duur opgehouden. Op de kruisingen met Ceintuurbaan zijn verkeersregelaars aanwezig.

Artikel delen: