Jubileumfeest Claw Boys Claw in Hedon

In je pyjama naar Hedon? Gewoon doen! Claw Boys Claw viert namelijk haar 25-jarig bestaan met een nieuwe plaat en uitgebreide tour. Hedon viert mee en opent zaterdag 23 februari de deuren voor de moerasrockers en wees gerust…. ook als je geen pyjama aan hebt kom je er gewoon in!

Eerder deze maand kwam ‘Pajama Day’ uit, een album waarop het tempo wat lager ligt dan op voorgaande platen en de muziek meer ritmisch en melodisch is. In Hedon worden natuurlijk de nieuwe nummers ten gehore gebracht, maar ook oude hits als ‘Rosie’ . In verband met ‘Pajama Day’ is de onofficiële dresscode deze avond nachtkleding met strepen- of bloemetjesmotief!

Claw Boys Claw is een Nederlandse band uit Amsterdam rondom zanger Peter te Bos en gitarist John Cameron. De groep bestaat sinds 1983 en maakte in eerste instantie garagepunk. Naast te Bos en Cameron maken drummer Marc Lamb en bassist Marcus Bruystens deel uit van de band. De groep werd oorspronkelijk opgericht door Allard Jolles, zanger/gitarist van L’Attentat.

In het voorprogramma Orange Glow. De band maakt Indiepop in de breedste zin van het woord. Hun muziek varieert van intieme lo-fi luisterliedjes tot pure gitaarpop en is soms charmant rammelend tot vervreemdend melancholiek op een stijlvolle, warme manier.

 

Claw Boys Claw / Orange glow

Wanneer                     : zaterdag 23 februari

Open                          : 20:00 uur

Aanvang                     : 21:00 uur

Entree                         : €12,50 (excl. € 1,- servicekosten)

 

De kaartverkoop is gestart via www.hedon-zwolle.nl, Plato Zwolle en VVV Zwolle. 

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer