Vervolg Ontwerpatelier Stationshal Zwolle

Zwolle – Op dinsdag 12 juni gaan we bij het Stadscafé aan de slag met de ideeën van het Ontwerpatelier van de Zwolse Stationshal. Afgelopen 29 mei zijn we van start gegaan met het succesvolle brainstormsessie in de Stationshal van Zwolle: wat kwamen er mooie ideeën uit! Een paar gemene delers: een oplaadpunt voor de telefoon, laptop én je brein, een rustauratie, een Tinder-ontmoetingsplek.. Tijdens dit vervolg op het Ontwerpatelier gaan we verder met het vormgeven van de Stationshal van Zwolle en proberen de plannen concreter te maken. Let op: het vervolg van het Ontwerpatelier vindt plaats in de bovenfoyer van Odeon en NIET in de Stationshal zelf.

NS Stations wil van de Stationshal een kamer voor de stad maken. Daarom organiseert Club Cele i.s.m. NS Stations, Gemeente Zwolle, De Stadsbeweging een vervolg op het Ontwerpatelier van 29 mei om verdere invulling te geven aan de stationshal. Maak Stationshal Zwolle tot een plek waar je prettig kunt wachten, ontspannen, ontmoeten en ontdekken, waar de spoorhistorie zichtbaar wordt, waar zowel jong als oud zich kan vermaken en waar de Zwolse culturele instellingen een plek kunnen hebben. Maak het een plek waar mensen worden uitgedaagd en geïnspireerd.  

We gaan tijdens dit vervolg kijken naar de uitkomsten van 29 mei, we brainstormen verder en gaan over tot het vormen van concretere plannen. Ben jij een Zwollenaar, een passant of student, techneut, journalist, timmerman- of vrouw, horecamens, art director, cultureel ondernemer, placemaker of kunstenaar? Iedereen is welkom! Wij willen graag je mening over de invulling van de Stationshal van Zwolle horen!

Het Ontwerpatelier vindt plaats op 12 juni om 20:30 in de bovenfoyer van Odeon.
De bovenfoyer is alleen per trap bereikbaar.

Club Cele is een dynamisch platform voor culturele verdieping en publieke programma’s met een maatschappelijke context. Met een programmering van debat tot theatercollege en van politiek café tot VPRO Tegenlicht Meet-up kunnen inwoners van de brede regio Zwolle er wekelijks terecht voor de nodige dosis kennis, verdieping en inspiratie. Club Cele inspireert de stad en is een vertrekpunt om te komen van denken naar doen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gooitske Zijlstra via redactie@clubcele.nl. Bekijk de volledige programmering van Club Cele op www.clubcele.nl

Aanmelden kan gratis via: https://bit.ly/2sg8Puu

Artikel delen: