Cibap scoort wederom goed bij studenten

Cibap scoort wederom goed bij studenten

Zwolle – Studenten van Cibap vakschool voor verbeelding zijn tevreden over de gekozen opleiding en school, dat blijkt uit de vandaag gepresenteerde JOB-monitor. De JOB-monitor is een onderzoek naar de tevredenheid van studenten over de school.

De studenten van de Zwolse mbo met opleidingen op het gebied van ontwerp en media, ontwerp en ruimte en ontwerp en vakmanschap roemen de sfeer en veiligheid op school, de stage en de begeleiding hierbij en het feit dat de school veel waarde hecht aan de mening van studenten. De Jongerenorganisatie beroepsonderwijs (JOB) toetst iedere 2 jaar de tevredenheid onder studenten in het mbo.

Ook waarderen de studenten de onderwijsfaciliteiten en het contact met hun docenten. De studiebegeleiding scoort eveneens goed; studenten hebben voldoende mogelijkheden om te studeren in eigen tempo en hebben een goed beeld van hun eigen studievoortgang.

Uit het onderzoek blijkt dat Cibap studenten het aanbod van de verschillende keuzedelen waarderen. Studenten kunnen sinds dit jaar binnen de verschillende opleidingen kiezen voor keuzedelen om zich te verbreden of te verdiepen. In de laatste fase van hun opleiding kiezen de studenten voor de keuzeprofielen Werken, Ondernemen of Studeren. Deze profielen bereiden studenten voor op de toekomst na het Cibap.

Het Cibap is trots op de grote tevredenheid onder zijn studenten.

Artikel delen: