Ook Bluefinger Wolves kampioen WRZV zaalvoetbalcompetitie

Zwolle – De Bluefinger Wolves hebben op de slotdag het kampioenschap in een spannende zaalvoetbal competitie veiliggesteld. Het gehele seizoen waren het de Bluefinger samen met de Mooie Mannen Brigade die elkaar geen spaanbreedte toegaven in de race om de titel. Uiteindelijk lieten de ‘Mooie Mannen” het op de slotdag liggen tegen FC Blikkie, die vervolgens de 2e periode mocht opeisen na het verrassende verlies van Café De Hetebrij tegen Absens Carens 2. Ook verloren de supporters van PEC Zwolle verrassend met 4-6 van De Haan Caravans en waren de Bever Boys met 3-2 te sterk voor TGL Football.

Ook de Blije Kornuiten vielen in de prijzen op de maandagavond na een 5-4 winst op ZWB. Door deze zege pakte de Blije Kornuiten de 2e periode en mogen hun kwaliteiten laten zien op de kampioensavond. Ook Exstudiantes Zwolle sloot het seizoen af met een zege op de Blauwe Muggen (6-5) en was Anico met 5-0 te sterk voor Nico Brillen. De Hermanos waren aardig op dreef en wonnen met liefst 10-1 van Atletico Zwolle.

Voor de teams in de 2e klasse B zit de competitie erop en zijn de prijzen verdeeld. All Stars is de onbetwiste nummer één en kampioen. Zij gaan volgend seizoen een klasse hoger spelen. Wilco’s Ultimate Team en Macs Moves zijn de periode kampioenen en komen op vrijdag 6 juli in actie tijdens de kampioensavond. Tijdens de laatste competitieronde wist ALL Stars met 7-2 te winnen van Pion Plus en moest Wilco’s ultimate team de meerdere erkennen in IJsselhallen Zwolle, die na een spannend duel nipt met 4-5 wist te winnen. Macs Moves kwam van een achterstand terug en won met 7-6 van Flexible+. FC Pitt won met 5-2 van Salverda Bouw 2 en The Black Ties waren met 8-0 te sterk voor Campingteam 3.

In de 1e klasse D was de 2e periode een prooi voor KGK Klusgeklaard na een 10-5 zege op Pandje 2.0. De 1e periode kwam door het kampioenschap van Innofeet in handen van Keijl Flevo Holland. Keijl verloor zelf wel met 11-6 van Absens Carens 1. Team Tiki-Taka was met 8-6 te sterk voor zvt Edon. Aqua Comfort was met 13-0 te sterk voor Topcareerz en L&M Workwear verspeelde in de slotfase een punt door met 4-4 gelijk te spelen tegen Grandesco.

De volgende competitieronde vindt plaats op maandag 4 en woensdag 6 juni in de WRZV hallen de wedstrijden starten om 18.30 uur.

Artikel delen: