Politie zoekt vrouwen na beroving aan Venestraat

Dinsdagmiddag 12 februari, rond 17.05 uur, vond aan de Venestraat een poging tot beroving van een tas, bij een vrouw plaats. Zij werd tegen de grond gegooid en doordat een andere vrouw, die bij het slachtoffer was, zich verbaal teweer stelde tegen deze man, ging die er vandoor.

 

Een passant belde de politie. Op basis van diens opgegeven signalement kon de man kort daarna worden aangehouden op het NS-station. Hij werd ingesloten. De beide vrouwen bleken verdwenen. De politie is op zoek naar het slachtoffer en de vrouw die haar te hulp schoot. In het belang van het onderzoek wil zij graag met beide vrouwen  in contact komen. Volgens de passant had het slachtoffer, een wat oudere vrouw, grijs haar en droeg zij een grijs/zwarte jas. De vrouwen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. idd dapper
    Grote klasse dat de dames ingrepen. Maar de kop “hiernaast -laatste reacties” deed voor komen of “een boer, voor tv, maar 1 vrouw zoekt” en de politie (net als menigeen) meerdere vrouwen. Doen ze dus ook wel, maar waarschijnlijk met een andere bedoeling als die “boer”.

Reageer