PEC Peloton HomeRide avond met Gert Jacobs

Zwolle – Het PEC Peloton is een prachtig initiatief van de Businessclub van PEC Zwolle. Op 23 en 24 juni gaan 10 renners van deze wielerploeg gaan de HomeRide rijden voor het Ronald Mc Donaldhuis Zwolle.

De HomeRide is een uniek wielerevenement die voor de achtste keer plaatsvindt. Tijdens de 24 uur durende en 500 kilometerlange tocht rijdt het peloton langs een aantal Ronald Mc Donaldhuizen. Het PEC Peloton wil zoveel mogelijk geld ophalen om het Ronald Mc Donaldhuis Zwolle te steunen. Om voldoende sponsorgeld binnen te halen organiseren we een speciale avond.

Op dinsdag 19 juni om 18.00u wordt bij Urbana, Wipstrikkerallee 213, de avond geopend met een buffet om vervolgens te starten met het programma. Naast het voorstellen van de ploeg en sprekers bevat de avond twee hoogtepunten.

Allereerst komt niemand minder dan Gert Jakobs spreken. Wie kent deze humoristische meesterknecht niet. Heeft voor Jean-Paul van Poppel zeer succesvol de sprint aangetrokken waarbij vele touretappes om hun naam kwamen. Regelmatig analist en tafelgast bij televisie programma’s zoals Tour de Jour en de avondetappe. Daar liet hij op zijn geheel eigen en komische wijze, maar vanuit vaak de juiste invalshoek zijn inzichten horen. Heden ten dage in hij zeer succesvol in het bedrijfsleven.

Het tweede hoogte punt is de veiling van gesigneerde wielershirts van o.a. Anne van der Breggen, WK shirt Marianne Vos, Tour de France shirts gebroeders Schleck, bolletjestrui Erik Dekker e.v.a. Heb je nog interessante veilingitems, laat het ons weten.

De kosten van de avond zijn € 35,- inclusief buffet en € 17,50 exclusief buffet. Wil je de avond bijwonen, stuur een email naar info@247pt.nl en geef aan of je wel of geen gebruik wilt maken van het buffet.

Artikel delen: