Vernieuwde digitale stadskaart Zwolle

De interactieve plattegrond van Zwolle op het internet www.kaartzwolle.nl is vernieuwd. De website heeft naast nieuwe en betere plattegrond van Zwolle dit jaar ook een gedetailleerde plattegrond van Hattem gekregen. Tevens is de zoektechnologie naar straten en bedrijven verder verbeterd en vereenvoudigd.

De vernieuwde website www.kaartzwolle.nl behoort tot één van de beter bezochte websites van de regio Zwolle. Op de nieuwe plattegrond van Zwolle zijn alle nieuwe straten te vinden in Stadshagen, Hessenpoort, Oosterenk en De Marslanden. Naast een nieuwe  plattegrond heeft de nieuwe website nu ook de mogelijkheid naar eigen wens extra items, als fietspaden en waternamen in te laden. De bedrijfs- en organisatielocaties zijn nu nog gemakkelijker te printen.

De website www.kaartzwolle.nl is sinds november 2001 on-line en heeft sindsdien ruim 250.000 bezoekers de weg gewezen. Verwacht wordt dat de nieuwe website het komende jaar 55.000 bezoekers de weg zal wijzen in Zwolle en omgeving.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “Vernieuwde digitale stadskaart Zwolle”

  1. kaart
    Och Tjalling, de kaart zal door de reclame wel wat geld opleveren. Wordt er toch nog iemand beter van. Is hem wat mij betreft wel gegund.

  2. Zeer onhandig, dan liever een papieren plattegrond of inderdaad…google earth. Te veel reclame, dansend cirkeltje leidt enorm af en overzicht ontbreekt.

  3. kaarten
    @ Ineke ik heb ook liever een papieren plattegrond hoor, dat zeker! Mag ook wel veel reclame op. Zoals die gratis plattegronden van Zwolle die ze jaren bij de bieb weggaven.
    Maar voor een digitale vond ik deze nog niet zo gek.

Reacties zijn gesloten.