Nostalgisch swingen met ‘Golden Music Moments’

De liefhebber van muziek uit de vijftiger- en begin zestigerjaren kan het hart ophalen bij Odeon De Spiegel theaters. De highlight-show ‘Golden Music Moments’ brengt op 5 maart in de Rabozaal van Theater De Spiegel ‘the greatest songs of the fifties and early sixties’.

De show neemt je mee terug naar de muziek uit de tijd van de opkomst van soul en Motown. Een tijd die getypeerd werd door baanbrekende muziek en vrijheid. Denk hierbij aan artiesten als The Supremes, Otis Redding, The Four Tops, Martha & The Vandellas, Marvin Gaye, Wilson Pickett, The Drifters en nog veel meer… De 13-koppige topcast is van plan een fantastische avond te verzorgen. Meezingen toegestaan!!

 Reserveren

Kaarten reserveren voor het concert op woensdag 5 maart  om 20.15 uur kan via de website www.odeondespiegel.nl. Daarnaast is reserveren mogelijk via het Bespreekbureau in Theater De Spiegel op werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur via 038 4 288 288. Langskomen bij het Bespreekbureau in Theater De Spiegel, Spinhuisplein 14, kan ook. Dan gelden dezelfde openingstijden.

Op www.odeondespiegel.nl is meer informatie te vinden over dit bijzondere concert, aanvangstijden en prijzen.

Artikel delen:
Reactie 1
 1. concert niet te vinden
  Helaas is de aankondiging en verdere informatie niet te vinden bij de site van odeon/de spiegel wel die van Mory Kante welk op zondag 2 maart optreed in de rabozaal van “De Spiegel” om 20.15 u.
  Gemiste Kans?

  ==========

  Vreemd inderdaad, als ze dat zo aankondigen.
  Je kan ook bellen 😉
  Wie weet krijg je vanavond Herman Finkers aan de phone 😀


  ⚠️ Meld

Reageer