Openluchtbioscoop op het Lübeckplein op 28 en 29 juni

Openluchtbioscoop op het Lübeckplein op 28 en 29 juni

Zwolle – Samen met bewoners en overige belangstellenden is de gemeente Zwolle het Lübeckplein stapje voor stapje aan het transformeren naar het bruisende hart van Hanzeland. Na het gedeeltelijk vergroenen van de luchtkokers op het plein, de geslaagde haringparty, het oktoberfest en de nieuwjaarsborrel is het nu tijd voor een nieuwe activiteit. Het plein wordt op 28 en 29 juni omgetoverd tot een openluchtbioscoop compleet met zitzakken en popcorn. De films beginnen beide dagen om 22.30 uur en duren tot 00.30 uur. Kaartjes zijn online te bestellen via BuroRuis.

“Voor de kaartverkoop werken we samen met BuroRuis. Voor beide avonden hebben we al meer dan de helft van het aantal beschikbare kaarten verkocht”, aldus een enthousiaste Anne-Marie Mosterman, als gebiedsontwikkelaar namens de gemeente Zwolle betrokken bij de organisatie van de openluchtbioscoop op het Lübeckplein. Mensen die nog niet een kaartje hebben gekocht, adviseert ze daarom om daar niet te lang meer mee te wachten.

Voor € 10 kunt u erbij zijn
De films beginnen beide avonden om 22.30 uur en duren tot 00.30 uur. Een kaartje kost € 10. In ruil hiervoor krijgen bezoekers een drankje, een zakje popcorn, een koptelefoon en een zitplaats op een zitzak of stoel. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar Brainz aan het Lübeckplein 68 zodat u de film droog en warm kunt bekijken.

Films en kaartverkoop
Op 28 juni draait de film ‘Hunt for the wilder people’. Kaartjes voor deze film (12+) zijn te bestellen via http://www.buroruis.nl/voorstelling/21392/fatboy-cinema-.
Op 29 juni draait de film ‘Three billboards outside Ebbing, Missouri’. Kaartje(s) voor deze film (16+) zijn te bestellen via http://www.buroruis.nl/voorstelling/21393/fatboy-cinema-.

Spoorzone Zwolle
Voor meer informatie over de Spoorzone Zwolle, het Lübeckplein  en de verschillende deelprojecten in de Spoorzone, kijk op www.zwolle.nl/spoorzone.

Artikel delen: