Within Temptation in Theater De Spiegel

Op 29 november van dit jaar zal de symfonische rockformatie Within Tempation in Theater De Spiegel een concert verzorgen. De band is internationaal de meest succesvolle van ons land! Het is voor het eerst dat zangeres Sharon den Adel met haar bandleden een theatertournee maakt. In november van dit jaar worden slechts 14 theaterpodia in Nederland aangedaan voor dit uitzonderlijke concert, waarvoor de voorverkoop voor Zwolle inmiddels is begonnen.

<?xml:namespace prefix = o ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:office” />

Afgelopen jaar werd het album The Heart Of Everything uitgebracht in 34 landen en trad de band 120 keer op over de gehele wereld. In april zal de band voor het eerst in Zuid-Amerika gaan touren, waarna de grote Europese festivals aangedaan zullen worden. Het is dus bijzonder leuk dat de formatie tussen de internationale trips door, in eigen land de liefhebbers trakteert op een heuse theatertournee.

Kaarten reserveren voor het concert op 29 november kan via de website www.odeondespiegel.nl. Daarnaast is reserveren mogelijk via het Bespreekbureau in Theater De Spiegel op werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur via 038 4 288 288. Langskomen bij het Bespreekbureau in Theater De Spiegel, Spinhuisplein 14, kan ook. Dan gelden dezelfde openingstijden.

Op www.odeondespiegel.nl is meer informatie te vinden over dit bijzondere concert, aanvangstijden en prijzen.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Lijkt me eerder gothic/hard rock, nouja misschien ken ik alleen de wat oudere albums.

    ENTER, het album waar Robert nog op zong. Het beste wat ze ooit hebben gemaakt, het nieuwere werk is niet aan mij besteed. Dat is bijna pop muziek. Ik ben later nog wel eens bij een concert geweest; vond het altijd mooi als ze dan een paar nummers speelden van dit album en Robert met zijn death-grunt kwam. Driekwart van de zaal keek verbaasd om zich heen en vroeg zich af: “wat is dit?”


    Maak melding

Reageer