Tweede editie Zwolse MudRun

Tweede editie Zwolse MudRun

Zwolle – Na het succes van de eerste editie van de Hoge Laarse MudRun, gaan we dit jaar weer rennen door de modder. Onder de nieuwe naam: De Zwolse MudRun. SportService Zwolle organiseert samen met sportverenigingen deze uitdagende familie MudRun op zaterdag 7 juli. Een nieuwe naam, een nieuw jasje met een nieuwe ambitie. Neem alvast een kijkje op de nieuwe website: www.zwolsemudrun.nl SportService Zwolle heeft de handen ineen geslagen met de verenigingen Thor (Survival), ZRZV (Roei -en Zeilvereniging), AV PEC1910 (Atletiek), HC Zwolle (Hockey) en de Scouting Hopman Kippersgroep om dit sportieve modderfeest te realiseren. Het parcours gaat over, onder en door de verschillende hoeken en gaten van het sportpark Het Hoge Laar. De run start bij HC Zwolle, het Hoge Laar en volgt daarna de route in de omliggende omgeving van het sportpark het Hoge Laar. Onder andere bij AV PEC1910, ZRZV, HKG, het Westerveldse bos en de mountainbike route waarna de run weer eindigt bij HC Zwolle.

Groot, groter, grootst
SportService Zwolle en de eerder genoemde Zwolse sportverenigingen zien een grote toekomst voor de Zwolse MudRun. Ze hebben de ambitie om samen met diverse (sport) partners dit modderfeest ieder jaar te laten groeien. Het evenement, maar ook de sporten die zichtbaar zijn dóór dit evenement door samenwerking met de (sport)verenigingen. Onze projectleider, Dorien Vogel vertelt: “Ieder jaar willen we meer aanmeldingen dan het jaar ervoor. Elke Zwollenaar moet bekend zijn met de Zwolse MudRun! Én zijn/haar buurman, kennis, collega of familielid stimuleren om mee te doen aan dit uitdagende modderfestijn. Als onze jas te krap komt te zitten, zijn we goed op weg! Dat betekent dat Zwollenaren willen sporten en bewegen door middel van dit modderfeest. Dát is wat we willen!”

Iedereen doet mee op zaterdag 7 juli 2018
De Zwolse MudRun is voor jong en oud! Iedereen vanaf 6 jaar kan meedoen. Individueel of in teamverband (max 6 personen). Dit jaar is het ook mogelijk om namens bedrijven/organisatie een team op te geven en in teamverband mee te doen. Meer info programma: www.zwolsemudrun.nl
Kids MudRun; 1,5 km (6 – 10 jaar)
Family MudRun; 4 km (10 jaar en ouder)
Master MudRun; 5 km (16 jaar en ouder)
Bedrijven/teams; 5 km

Get ready to MudUp – MudUp Challenge
De inschrijvingen zijn geopend. Klik hier voor meer informatie. De Zwollenaren zijn vandaag uitgedaagd om zijn/haar persoonlijke doel te delen en zich vies te maken voor de sport! Bekijk hier de eerste MudUp Challenge!

Artikel delen: