Open Dag PEC Zwolle

Zwolle – Zaterdag 30 juni vindt de Open Dag van PEC Zwolle plaats. Vanaf 13.00 uur vinden er van allerlei activiteiten plaats op het buitenterrein van het MAC3PARK stadion. Zo kan je handtekeningen en selfies scoren van de hoofdselectie, Jong PEC Zwolle en PEC Zwolle Vrouwen. Verder is het mogelijk om een echte persconferentie bij te wonen, te gamen tegen de eSporters van PEC Zwolle en sportief bezig te zijn in een panna kooi. Uiteraard zijn er ook weer vol op fanartikelen te verkrijgen en kan je een kijkje nemen in bijvoorbeeld de spelersbus. Traditioneel wordt de Open Dag afgesloten met de spelerspresentatie. Deze vangt om 16.15 uur aan en daarvoor zijn de Marten Eibrink- en Henk Timmer-tribune geopend. Hierna volgt er op het terrein van de Supportersclub een knallende after-party. Ben je benieuwd naar een overzicht van alle activiteiten en verdere informatie over de Open Dag? Tot dan!

Activiteiten Open Dag PEC Zwolle 2018:
– PEC Zwolle merchandise-verkoop: o.a. 10% korting wedstrijdshirt met seizoenkaart 2018/2019
– Verkoop seizoenkaarten 2018/2019
– Persconferentie met spelers hoofdselectie
– Attracties zoals Dikke Bertha, springkussens en de PEC Zwolle Scania truck
– Regio Zwolle United i.s.m. SportService Zwolle: G-voetbal, Walking Football, PEC Kicks ass, PEC Zwolle StreetLeague en panna kooi
– FIFA18 ROOM: speel tegen eSports PEC Zwolle Tony Kok en Stefan Vellinga
– Molecaten: meet & greet Molly & Caatje, spelactiviteiten
– Travelbags: voetbalrodeo
– Craft: foto maken met groot shirt, deel- en winactie #ditismijnshirt
– PECPOWER: winactie middels greenscreen
– CameraNU: officiële shirtfoto maken voor backdrop
– Djopzz: Bubble voetbal
– Gemeente Dronten: scoor een bal en pet
– Gemeente Steenwijkerland / Giethoorn.com: raad het aantal ballen
– McDonalds Heerde, Kampen en Zwolle: schminken, fotodoek, grabbelton en figuurballon vouwen.
– Voetbalschool Skills Zwolle: dribbel- en schietparcours
– Gebo Tours: kijkje in de spelersbus
– Wensink Ford Zwolle: drie modellen Ford aanwezig plus winactie
– Wensink Mercedes-Benz: battle van 2 A-klasses met DJ Igmar Felicia
– FOX Sports: snelheidsparcours
– GOAL!: gratis magazines
– Go-Kids: Salland Electronics speeltafel. Knutsel- en schminktafel. Trampoline en voetbalspel.
– Hornbach: een doel maken van hout
– Landstede: basketballen
– Werkis: Spijkerbroekhangen
– Hotnetworkz: uitdelen van De Stentor en Voetbal International
– JV-Pro: voetbal springkussen
– Roscom promotie: simulatietruck
– RTV Oost: balletje hooghouden in competitievorm
– Klim- en Outdoorcentrum Yosemite: klimrots en abseilen

Parkeren
PEC Zwolle roept bezoekers van de Open Dag zoveel mogelijk op om met de fiets, dan wel het openbaar vervoer naar het MAC3PARK stadion te komen. De fietsenstallingen bij het CSE-gebouw en Be Quick’28 kunnen hiervoor gebruikt worden. Kom je toch met de auto? Dan kan je terecht op de reguliere parkeerplaatsen tussen het stadion en Isala klinieken te gebruiken via de Dokter van Heesweg, Dokter Stolteweg en het Dokterspad (Landstede, Thorbecke, Countus) en daarnaast ook het parkeerterrein van Landstede Sportcentrum. Verkeersregelaars en bewegwijzering begeleiden dit. Volg de instructies van deze mensen te allen tijde op. Overigens zijn de winkels op het stadionterrein zaterdag 30 juni gewoon geopend.

Afterparty Open Dag
De Supportersclub van PEC Zwolle organiseert zaterdag 30 juni na de Open Dag een afterparty. Direct na de spelerspresentatie is er voor het Supportershome de gelegenheid om de nieuwe helden in het echt te zien en de hand te schudden. Onder het genot van een hapje, drankje en wat vrolijke achtergrondmuziek, heb je op deze manier de kans om jouw handtekeningenkaart compleet te maken. En wat dacht je van de PEC Zwolle Vrouwen? Ook dit team is aanwezig op het Supportersplein. De afterparty duurt tot een uur na de spelerspresentatie en geeft jouw een extra mogelijkheid om een selfie te scoren of je laatste fanartikelen te bemachtigen. De toegang tot de afterparty is gratis, ook hoef je geen lid van de Supportersclub te zijn. Neem gerust familie en vrienden mee, iedereen van jong tot oud is van harte welkom.

Artikel delen: