Politiekids Zwolle spektakelmiddag 2018 - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Politiekids Zwolle spektakelmiddag 2018

Zwolle – Politiekids gaat na de zomervakantie weer van start met een nieuwe lichting in Westenholte, Spoolde en Holtenbroek. Politiekids werken samen voor een veilige, leefbare en gezellige buurt. Om de buurt kennis te laten maken met de werkwijze, is er op woensdag 4 juli 2018 ‘Politiekids Zwolle spektakelmiddag’. Deelname aan de activiteiten is gratis.

Die dag zijn er spectaculaire demonstraties van verschillende politie-eenheden, zoals onder andere, motoragenten, een AT-team en een mobile media lab. Ook zijn er leuke activiteiten door Stichting School of Selfdefence, SportService Zwolle en Travers Welzijn. Voor de jongste kinderen zijn er springkussens en is er kinderhoek met veel vertier aanwezig. De muziek wordt verzorgd door Mobiel Vinyl en de catering wordt verzorgd door betrokken buurtbewoners en de winkeliersvereniging Westenholte.

Vanuit de Politiekidsacademie zullen er aan aantal politiekids hun examen hulpverlening en hun examen sport en weerbaarheid afleggen, dit beloven spectaculaire demonstraties te worden. Verder worden ook de nieuwe politiekids van Westenholte gepresenteerd. Op een groot terras is er de ruimte om te genieten van al deze activiteiten. De dag wordt georganiseerd op het Petuniaplein in Westenholte. Het wordt daarom aangeraden om zoveel mogelijk met fiets of te voet te komen, vanwege het beperkte aantal parkeerplaatsen.
Deze dag wordt georganiseerd door Politie Zwolle, Gemeente Zwolle, SportService Zwolle en Travers Welzijn in samenwerking met School of Selfdefence.

Politiekids Zwolle spektakelmiddag: woensdag 4 juli van 14.00 tot 17.00 uur, op het Petuniaplein van Westenholte.

Artikel delen: