PEC Zwolle haalt Mike van Duinen binnen

Door Redactie

Foto: Ingezonden foto

Zwolle – Mike van Duinen draagt vanaf komend seizoen het shirt van PEC Zwolle. De 26-jarige centrumaanvaller komt over van Excelsior en tekent in Overijssel voor drie seizoenen. PEC Zwolle wordt de vierde club waarmee Van Duinen in de Eredivisie actief is, in totaal wist hij bijna 40 keer het net te vinden. Naast Excelsior kwam de Hagenaar ook uit voor Roda JC Kerkrade en debuteerde hij bij ADO Den Haag. Tussendoor voetbalde Van Duinen in Duitsland voor Fortuna Düsseldorf.

Mike van Duinen: ,,PEC Zwolle is naast een fantastische club ook een hele mooie en logische vervolgstap in mijn carrière. De club heeft de afgelopen jaren laten zien dat het geen grijze muis is in de Eredivisie. De wedstrijden die ik gespeeld heb tegen Zwolle waren altijd lastig. Vorig seizoen lukte het me om twee keer tegen PEC Zwolle te scoren, maar komend seizoen wil ik nog veel vaker voor mijn nieuwe club doelpunten maken.”

Technisch directeur Gerard Nijkamp: ,,Iedereen die de Eredivisie volgt weet dat Mike een levensgevaarlijke speler is wanneer hij de bal in of rondom het strafschopgebied krijgt aangespeeld. Wij hebben hem al geruime tijd op de korrel en zien in Mike een voorbereider, aanspeelpunt en afmaker. Hij kent de Eredivisie inmiddels als geen ander en wij denken dat zijn manier van voetballen uitstekend past bij onze spelopvatting. Ik ben dan ook verheugd dat het uiteindelijk gelukt is om Mike aan onze selectie toe te voegen.”

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)