Handtekeningen scoren op de Open Dag van PEC Zwolle

Handtekeningen scoren op de Open Dag van PEC Zwolle

Zwolle – Volgende week zaterdag 30 juni vindt de Open Dag van PEC Zwolle plaats. Dit is dé gelegenheid bij uitstek om handtekeningen en selfies te scoren van de spelers en staf. Verwelkom de nieuwe spelers, praat met Daryl Lachman over zijn terugkeer en vraag trainer/coach John van ’t Schip naar de tactiek voor het komende seizoen. Het kan zaterdag 30 juni allemaal, vanaf 13.00 uur op het buitenterrein van het MAC3PARK stadion.

Naast de hoofdselectie, zijn ook alle jeugdteams, Jong PEC Zwolle en PEC Zwolle Vrouwen aanwezig. Verder is het tijdens de Open Dag mogelijk om een echte persconferentie bij te wonen, te gamen tegen de eSporters van PEC Zwolle en sportief bezig te zijn in een panna kooi. Uiteraard zijn er ook weer vol op fanartikelen te verkrijgen en kan je een kijkje nemen in bijvoorbeeld de spelersbus. Traditioneel wordt de Open Dag afgesloten met de spelerspresentatie. Deze vangt om 16.15 uur aan en daarvoor zijn de Marten Eibrink- en Henk Timmer-tribune geopend. Hierna volgt er op het terrein van de Supportersclub een knallende after-party. Meer informatie daaromtrent, kan je hier vinden.

Ben je benieuwd naar een overzicht van alle activiteiten en verdere informatie over de Open Dag? Dan kan je hier terecht. De Open Dag van PEC Zwolle wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met de Supportersclub en Lumen Hotel & Events. Bron: www.peczwolle.nl

Artikel delen: