Speeddaten met konijn tijdens Dierenwelzijnsmarkt

Zwolle – Wie van dieren houdt kan zijn hart ophalen tijdens de Dierenwelzijnsmarkt. Op woensdag 4 juli 2018 vindt er van 12.00 tot 16.00 uur op het Broerenkerkplein de tweede Dierenwelzijnsmarkt plaats. Wethouder William Dogger sluit de markt om 16.00 uur symbolisch af. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Dierenmarkt met advies en tips voor uw huisdier
Wie van dieren houdt kan zijn hart ophalen tijdens de Dierenwelzijnsmarkt. De markt heeft met vijftien kramen veel te bieden. U kunt er onder andere speeddaten met een konijn, binnenkijken in een dierenambulance en op de foto met de mascotte van Flappus, een (huis)dier en een Dinosaurus van Dinoland. Verder is er een dierenfotograaf en een dieren- en hondengedragsdeskundige. Ook is de stadsdierenarts aanwezig en zijn er hondendemonstraties. En voor de kinderen is er een schminktent en een mini dierenboerderij. Daarnaast kunnen ze meedoen aan een quiz die wordt verzorgd door Dinoland. De markt wordt door een dixielandband muzikaal opgeluisterd.

Leerzaam
Deze middag wordt mede georganiseerd door alle organisaties in Zwolle die zich bezighouden met dierenwelzijn, onder wie Stichting Flappus, Kinderboerderij, Het Zwols Dierenasiel, Hondengedragsdeskundige, Dierenambulance Zwolle, Dierenbescherming NO Overijssel, Vogelbescherming Avifauna, De Zwolse Dierenvoedselbank, Blijf van mijn Dier, Dierenpolitie/hondenbrigade en Dierenasiel Zwolle. Samen creëren ze een Dierenwelzijnsmarkt waar van alles te zien, te doen en te leren is over dieren. Iedereen is van harte welkom! Met name voor kinderen is een bezoek aan de markt heel leerzaam. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Artikel delen: