FC Zwolle speelt enerverende wedstrijd in Oss

|   Laatste wijziging

FC Zwolle heeft vrijdagavond in Oss met 2-4 van TOP Oss gewonnen. Na een voorsprong van FC Zwolle door een doelpunt van Tozé in de 4e minuut kwam TOP Oss voor de rust langszij (2-1), met 9 spelers. Na rust maakte Zwolle gebruik van de ruimtes, en via Tozé (nog 2x) en Van der Haar werd de drie winstpunten nog vrij eenvoudig mee naar Zwolle genomen.


Matchwinner Tozé met 3 doelpunten vrijdagavond

Arbiter Winter speelde vrijdagavond in Oss een eigen wedstrijd door een aantal zeer dubieuze beslissingen te nemen. Al in de 23e minuut ging de bal op de stip na een vrij lichte overtreding op een Zwolle speler, waarbij van Engelen van Top Oss zelfs met rood werd bestraft. Jordy Zuidam benutte het cadeautje niet. Debutant  Bouhadan van Top Oss moest na zijn tweede gele kaart in de 29e minuut ook het veld verlaten. Tien minuten later werd de eerdere fout van de strafschop aan Zwolse zijde door de arbiter weer goed gemaakt. Ditmaal ging de bal aan de andere kant op de stip. Schoofs benutte deze kans (1-1). Hierna leken de Zwollenaren even de weg te zijn kwijt geraakt, en maakte Schoofs van TOP zelfs de 2-1. Na een donderspeech van Jan Everse in de rust kwam de ploeg weer vol goede moed de kleedkamers uit. Dit resulteerde uiteindelijk in een ruime winst tegen een verdedigend TOP.


Bal wel of niet achter de doellijn na de strafschop van Zuidam….


Trainer Hans de Koning was bij vlagen woest op de arbiter…


Na dertig minuten in de tweede helft knapte de verdediging van TOP uiteindelijk…

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

24 gedachten over “FC Zwolle speelt enerverende wedstrijd in Oss”

  1. Geweldig, wereldprestatie; een 1-0 voorsprong verspelen met 11 tegen 9 en dan toch nog in het laatste kwartier winnen. Everse in de ridderstand en een contract van tot 5 jaar na z’n dood 😛

  2. Bertus, die zat dus niet getuige de perfecte getimede en altijd scherpe Pedro S. met zijn post van 13.14. Je denkt toch niet Larry, dat Pedro die foto heeft gemanipuleerd? Sterker nog dit is zoveel bewijs dat de fotograaf moet uitkijken dat deze pic niet door De Stentor wordt gejat. Dat is namelijk van de week eerder gebeurd! Wil die foto maandag gewoon, tegen betaling natuurlijk, in De Swollenaer zien Pedro;)

    Leuk te lezen dat Dikkie S. nog steeds bij de FC rondloopt. Hij ziet nu aanzienlijk scherper…..

  3. Klaar!
    Ik begrijp niet waarom er nog zo doorgezeurd wordt. De foto, de video en de bewerkte foto waar de lijn te ver naar voren getrokken is, geven aan dat die bal gewoon niet volledig over de kalklijn was.
    En wat maakt het verder ook uit. 2-4 0f 2-5, FC Zwolle is duidelijk weer op weg naar de nacompetitie en volgens mij hebben ze nu betere kaarten voor de eredivisie dan voorgaande jaren.

  4. @Dick

    Je denkt toch niet Larry, dat Pedro die foto heeft gemanipuleerd?

    Doelpunt
    geschreven door Pedro Sluiter , op 16 februari 2008 om 13:14
    Ik heb de foto iets uit zijn perspectief getrokken

    Volgens mij geeft Pedro hier zelf het antwoord al… 😛 ;D
    Maar het is en blijft lastig te zien en daarmee trek ik niet Pedro zijn integriteit in twijfel. 😉
    Hij ziet het iets anders dan ik en door z’n camera ziet hij het héééél anders… of beter zelfs. 😀
    Na de 2-4 winst zou dat ene doelpuntje niet zo veel meer moeten uitmaken, tenzij er dit seizoen in de Eerste Divisie net zo’n ontknoping komt als vorig jaar in de Eredivisie waar het kampioenschap op één doelpunt beslist werd.
    Dàn is het natúúúúrlijk een doelpunt voor FCZ!!! ;D 8) ;D

  5. geschreven door Pedro Sluiter , op 17 februari 2008 om 16:43
    @ Dick.

    Volendam gelijk tegen Haarlem vanmiddag… FC Zwolle en Volendam exact gelijk in alles: punten, en doelpunten. Dat had dus anders kunnen zijn…

    Even ter correctie, Zwolle ligt nu 2 punten voor op Volendam, Zwolle 52 punten, Volendam 50.

Reacties zijn gesloten.