VV Berkum
VV Berkum

PEC Zwolle met aanwinsten tegen Berkum

Zwolle – PEC Zwolle speelt vrijdagavond een oefenduel tegen VV Berkum op het veld van de Zwolse hoofdklasser en daarbij treden naar alle waarschijnlijkheid ook de nieuwe aanwinsten van de eredivisionist aan.

PEC Zwolle begon afgelopen maandag op het veld van VV Wijthmen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2018-2019. Ook daarbij waren de nieuwelingen Denis Genreau, Gustavo Hamer, Zian Flemming, Kenneth Paal en Mike van Duinen van de partij en ook ‘oude bekende’ Darryl Lachman maakte zijn opwachting op het trainingsveld. Die eerste training duurde ruim een uur en werd bekeken door meer dan 500 toeschouwers.

Voor zowel PEC Zwolle als Berkum is het duel, dat vrijdag om 19.30 uur begint, de eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding op de nieuwe competitie. PEC Zwolle houdt een dag erna haar jaarlijkse Open Dag in het eigen MAC³PARK stadion.

De kassa’s op Sportpark De Vegtlust van VV Berkum gaan vrijdag om 17.30 uur open. Wie nog geen tickets in de voorverkoop heeft bemachtigd kan daar voor €10 alsnog een kaartje kopen.

Artikel delen: