Jan Everse meldt zich voor jeugdig talent

Trainer Jan Everse van FC Zwolle heeft zich bij de Rotterdamse amateurclub TOGR gemeld voor de 17 jarige getalenteerde middenvelder Wessel de Jager , dat bevestigde de voorzitter van de Rotterdamse amateurclub uit de hoofdklasse A, zaterdagmiddag tegenover Weblog Zwolle.

De net 17 jarige Wessel de Jager is door de oefenmeester uitgenodigd voor een stage bij FC Zwolle. Wanneer de middenvelder van TOGR voor het eerst op bezoek gaat bij FC Zwolle is nog niet bekend. TOGR-trainer Theo de Boon is in elk geval positief over zijn mogelijkheden. ,,Wessel is de Benjamin van de ploeg. Een stille jongen, maar wel een gifkikker. Die laat zich echt niet afbluffen. Dat vind ik mooi om te zien.” Wessels: „Ik heb natuurlijk ook mijn persoonlijke ambities. Deze zijn, net als van vele spelers op dit niveau, het betaalde voetbal halen.” 

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Die Jan Everse moet een contract voor onbepaalde tijd krijgen!!
  Hij kan de club zoveel geld besparen en opleveren met z’n oog voor talentvolle spelers.


  Maak melding

 2. wessel de jager
  witkopper

  soort van er is 1 speler nodig om de eredivisie te halen ik ken die joingen persoonlijk en hij kan best wel het spel bepalen dus niet oordelen 😉

  mzzl


  Maak melding

 3. Ja! Durven wel, maar ik gok nooit om geld.
  W?l om een patatje m?t…

  Ik verkondig het hele seizoen al dat FCZ òf kampioen wordt òf de finale haalt (winnen van de finale durf ik niet te zeggen).
  Ze gaan in ieder geval stunten!! 😉


  Maak melding

Reageer