Zwols Dierenasiel zoekt dringend vrijwilligers - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Zwols Dierenasiel zoekt dringend vrijwilligers

Zwolle – De zomer is in het Zwols Dierenasiel de meest drukke periode. Er is dan veel aanbod van dieren, zoals honden, maar vooral ook van katten. Daarnaast is dit ook de periode van de kittens en dat betekent in het asiel dan ook veel intensieve zorg voor de vele kittens en hun moeders.

Daarom heeft het asiel nu dringend behoefte aan een aantal extra vrijwilligers, die in het gezellige en gemotiveerde team van dierverzorgers en vrijwilligers willen komen meehelpen voor de komende zomer weken. Het Zwols asiel zoekt hiervoor dieren liefhebbers, die in komende zomerweken nog wat tijd over hebben, die zij graag aan een goed doel willen besteden, namelijk de zorg voor dieren.

Je kunt in het asiel als vrijwilliger aan de slag als je 15 jaar of ouder bent, één of meerdere dagdelen per week beschikbaar bent en het fijn vindt om (enkele weken in) in de zomervakantie nuttig te besteden bij dieren die het extra nodig hebben !
Geïnteresseerden voor dit nuttige en dankbare vrijwilligerswerk kunnen zich (vrijblijvend) aanmelden, via de website van het asiel via: http://dierenasielzwolle.nl/vrijwilligers/

Natuurlijk zoekt het asiel ook altijd mensen die voor langere tijd kunnen helpen. Dat kan al vanaf een dagdeel per maand!
Voor meer informatie over het asiel en de mogelijkheden voor vrijwilligers, kun je ook natuurlijk ook even bij de kraam van het Zwols Dierenasiel langs komen op de Dieren Welzijnsmarkt a.s. Woensdag 4 juli van 12:00 – 16:00 uur op het plein ‘Achter de Broeren’ in Zwolle !

Het Zwols Dierenasiel is een organisatie die zwerf- en afstandsdieren opvangt in haar moderne asielgebouw in Zwolle. Op jaar basis vangen we daar ongeveer 900 dieren op die we niet alleen goed verzorgen, maar die we ook zo snel als mogelijk proberen duurzaam te herplaatsen bij een nieuw baasje. Het Zwols Dierenasiel maakt deel uit van het Dieren Team Zwolle, een samenwerkingsverband van Dieren Welzijns organisaties in Zwolle en is de drijvende kracht achter dit samenwerkingsverband. Op Woensdag 4 juli a.s. organiseert Dieren Team Zwolle, in samenwerking met de Gemeente Zwolle een Dieren Welzijnsmarkt op het plein Achter de Broeren waar iedereen van 12:00 tot 16:00 uur van harte welkom is.

Artikel delen: