Overige politieberichten Zwolle

In een winkel aan het Klein Grachtje werd op zaterdagmiddag 16 februari een 36-jarige inwoonster van Emmen aangehouden voor winkeldiefstal. De vrouw probeerde een fles shampoo weg te nemen zonder deze af te rekenen. Tegen de vrouw werd proces-verbaal opgemaakt.

Een 34-jarige inwoonster van Zwolle werd in een winkel op het Eiland aangehouden voor winkeldiefstal. De vrouw probeerde kleding weg te nemen zonder af te rekenen. De vrouw werd ingesloten op het bureau.

Man aangehouden voor openbare dronkenschap 

Een 35-jarige Zwollenaar werd op zondagochtend 17 februari aangehouden op de Voorstraat voor openbare dronkenschap. De man was een horecagelegenheid uitgezet maar weigerde te vertrekken. Na zijn weigering op meerdere vorderingen zich te verwijderen, werd de man aangehouden en ingesloten.

Drie jongens uit Zwolle, van 17, 18 en 19 jaar, deden vrijdagmorgenvroeg 15 februari, aangifte van mishandeling. Zij waren kort daarvoor op de Korte Kamperstraat door een onbekende groep van zeven jongens belaagd. Ze werden uitgescholden en liepen klappen op. Eén van hen werd in zijn gezicht geschopt. Een onderzoek in de stad naar de belagers leverde geen resultaat op. Mogelijk zijn er mensen die iets van dit voorval gezien of gehoord hebben. Hen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Er wordt een nader onderzoek ingesteld.

In Zwolle-Zuid werd vrijdagmorgenvroeg een 21-jarige man aangehouden en ingesloten voor relationeel geweld. Hij sloeg zijn vriendin, bespuugde haar en sleurde haar door de woning. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Voor beiden wordt een huplverleningstraject ingang gezet.

Artikel delen:

Reageer