Nazorgcentrum IntermeZZo organiseert Oldtimertoertocht

Nazorgcentrum IntermeZZo organiseert Oldtimertoertocht

Zwolle – Op zaterdag 25 augustus organiseert Nazorgcentrum IntermeZZo de jaarlijkse Oldtimer toertocht. De hele dag is speciaal afgestemd op mensen met kanker en is bedoeld als ontspanning. De tocht wordt in samenwerking met de Triumph TR club Holland georganiseerd. De inschrijving hiervoor is gestart op 5 juli en er zijn ongeveer 30 plekken beschikbaar. De dag is nadrukkelijk ook bedoeld voor de partner of een naaste, omdat de impact van de ziekte op relatie of gezin pittig kan zijn. Een dag het ziek-zijn kunnen loslaten en genieten, geeft de energie en draagkracht om het beter aan te kunnen. Gasten die eerder deelnamen, ervaren een dagje uit met anderen die begrijpen wat kanker betekent, als positief.

Dagprogramma
Zo’n 30 oldtimers-met-chauffeur staan klaar om de deelnemers een onvergetelijke dag te bezorgen. Per persoon is er één oldtimer met chauffeur beschikbaar. De gast is bijrijder en krijgt de rol van de navigator. Het wordt een complete dag uit, van 10-17 uur, met ontvangst bij IntermeZZo. Van daaruit gaat de route door de natuur naar Garderen voor de lunch en een bezoek aan het Veluws Zandsculpturenfestival met als thema “Hollandse Meesters”. Aansluitend gaat de route weer richting IntermeZZo waar zal de dag gezamenlijk wordt afgesloten met een hapje en drankje.
Ervaren gastvrouwen van IntermeZZo begeleiden de dag.

Gesponsord
De Triumph TR club Holland organiseert en sponsort de rit. Onlangs hebben twee studenten van Landstede Sportopleiding met een actie een bedrag van 800 euro bijeen gebracht. Dit wordt ingezet voor entree, lunch en andere kosten. Zo kan de eigen bijdrage van de deelnemers laag gehouden worden, namelijk 12,50 euro per persoon.

Aanmelding
Aanmelden is nodig bij Nazorgcentrum IntermeZZo, Dokter van Thienenweg 1A in Zwolle of (06) 53 76 71 45

Artikel delen: