Oefenduel PEC Zwolle – SV Meppen vervroegd

Oefenduel PEC Zwolle – SV Meppen vervroegd

Zwolle – Na oefenwedstrijden tegen VV Berkum, SC Genemuiden en FC Dalfsen, speelt PEC Zwolle dinsdagavond 10 juli de vierde wedstrijd in de oefencampagne. Tegenstander is SV Meppen, uitkomend in de 3. Liga, de op twee na hoogste divisie van Duitsland. De wedstrijd die oorspronkelijk gepland stond voor 19.00 uur, is met een uur vervroegd.

De aftrap is nu om 18.00 uur op sportpark De Elshof in Wijthmen, waar PEC Zwolle de voorbije twee weken trainde. Later in de voorbereiding, op zaterdag 28 juli, is Wijthmen nogmaals gastheer voor het treffen met het Spaanse Levante UD.

Bezoekers uit Zwolle, die met de auto naar Wijthmen komen, dienen via de onlangs geopende en hernieuwde N35 te rijden. Het is niet mogelijk om binnendoor via Herfte het sportpark aan te doen. De Herfterlaan wordt geheel afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Automobilisten die de N35 volgen, nemen de afslag Wijthmen en gaan op de kruising voorbij café/restaurant De Mol rechtsaf naar de Kroesenallee richting Dalfsen. Meteen bij het uitrijden van het dorp kan men links afslaan naar de Erfgenamenweg. Hier wordt verkeer verzocht de aanwijzingen van de parkeergeleiders op te volgen.

Op het sporpark zijn wedstrijdkaarten te koop. Deze zijn voor €10,- aan te schaffen. Jeugd t/m 12 jaar betaalt €7,50,-. Na afloop is er de mogelijkheid om in het clubgebouw de halve finale op het WK tussen België en Frankrijk te bekijken.

Artikel delen: