PEC Zwolle – Excelsior verplaatst naar Wijthmen

PEC Zwolle – Excelsior verplaatst naar Wijthmen

Zwolle – De oefenwedstrijd van zaterdag 14 juli tussen PEC Zwolle en Excelsior wordt niet op sportpark Gerner gespeeld. Het veld in Dalfsen, waar de Zwollenaren afgelopen weekend nog oefenden tegen FC Dalfsen, voldoet niet langer aan de eisen waaraan de mat zou moeten voldoen. Het duel wordt nu in Wijthmen afgewerkt.

PEC Zwolle is ervan overtuigd dat de vele vrijwilligers van de Dalfser voetbalverenigingen SV Dalfsen en ASC ’62 de afgelopen weken alles op alles hebben gezet om, net als vorig jaar, een goede gastheer te zijn voor de Zwollenaren. Op de wedstrijdorganisatie viel afgelopen weekend dan ook niets aan te merken. PEC Zwolle betreurt het dat het voetbalfeest van zaterdag niet een vervolg zal krijgen in Dalfsen.

Het speelveld echter heeft na het lange seizoen 2017/2018 en de huidige droge periode, teveel geleden om er opnieuw wedstrijden op te kunnen laten spelen. Naast de wedstrijd PEC Zwolle – Excelsior zou zaterdag ook Jong PEC Zwolle – Jong N.E.C. Nijmegen in Dalfsen worden afgewerkt. Ook die wedstrijd is verplaatst naar Wijthmen.

Nieuwe speellocatie
PEC Zwolle – Excelsior
Aanvang: 14.00 uur
Sportpark De Elshof, Wijthmen

Jong PEC Zwolle – Jong N.E.C. Nijmegen
Aanvang: 16.00 uur
Sportpark De Elshof, Wijthmen

Supporters die al kaartjes voor de wedstrijd in Dalfsen hadden aangeschaft, kunnen deze terugbrengen naar het verkooppunt en krijgen hun geld retour. Ook is het mogelijk om zaterdag in Wijthmen het wedstrijdkaartje kosteloos om te ruilen. Kaarten voor de wedstrijd PEC Zwolle – Excelisor in Wijthmen zijn op de wedstrijddag voor €10,- aan te schaffen bij de kassa op sportpark De Elshof. Jeugd t/m 12 jaar betaalt €7,50,-.

Artikel delen: