Politieberichten Zwolle

Bij een instelling aan de Gombertstraat werd in de periode tussen vrijdagmiddag 15 en maandagochtend 18 februari ingebroken. Men kwam binnen door een ruit te forceren. De buit bestond uit de inhoud van de kluis.

Een 19-jarige Zwollenaar werd op maandagmorgen 18 februari aangehouden op de Willemskade. De man reed op een fiets waarvan het originele slot was verwijderd. De fiets bleek als gestolen geregistreerd te staan en was in januari 2002 gestolen op de Borneostraat. De man werd op het bureau ingesloten en kreeg een transactievoorstel van € 220,-

Tussen vrijdagmiddag 15 februari en maandagochtend werd van een gebouw aan de Bagijnesingel een aanzienlijke hoeveelheid koperen leiding (bliksemafleider) weggenomen. Het is nog onduidelijk hoeveel de omvang van de schade bedraagt.

 

Een 32-jarige inwoonster van Zwolle werd op zaterdagmiddag 16 februari bestolen van haar mobiele telefoon op de Diezerstraat. Ze had de GSM in een zijvakje van haar tas opgeborgen maar deze werd daar ongemerkt uitgehaald.

Artikel delen:

Reageer