€ 500 beloning voor de gouden tip - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

€ 500 beloning voor de gouden tip

Zwolle – Afgelopen woensdag (11 juli) is er bij tennisvereniging PAF geconstateerd dat er ernstige schade is toegebracht aan de blaashal en aan de noppenfolie die in opslag liggen. Er zijn duidelijke sporen van inbraak en de politie is geweest voor het opmaken van een proces-verbaal. De schade wordt door Poly-Ned voorlopig geschat op € 20.000 tot € 25.000. Dit heeft vergaande gevolgen voor de tennisvereniging en de tennisschool.
Eind maart vorig jaar is de vereniging en de tennisschool ook al slachtoffer geworden van vernielingen aan de blaashal toen deze nog op de banen stond. Toen hadden zij het "geluk" dat de tent niet volledig is omgegaan en dat de schade nog kon worden hersteld. Het heeft er volgens PAF alle schijn van dat er sprake is van een gerichte actie tegen de vereniging en de tennisschool. Zij willen er alles aan doen om de daders te achterhalen maar zullen hierbij de hulp van het publiek nodig hebben. Mocht je tips hebben of wat hebben waargenomen neem dan s.v.p. contact op met het bestuur van PAF via bestuur@tvpaf.nl of met de tennisschool Luc van Keulen via 06-12865334. De gouden tip zullen zij belonen met € 500.
Op 1 augustus komt de schade-expert van EMN alles inspecteren en de definitieve schade opnemen. Hierbij kan niet worden uitgesloten dat de blaashal 'total loss' wordt verklaard. De tennisschool had de formulieren al klaarliggen voor het inschrijven van de winterlessen. De intentie is om eind september weer een hal te hebben staan. Mocht het niet lukken om tijdig een hal te hebben staan dan zullen zij het aankomende jaar buiten moeten trainen.
Het bestuur zal er samen met de tennisschool alles aan doen dat er de komende winter "gewoon" weer een hal staat. Dit is namelijk een gezamenlijk probleem wat een gezamenlijke aanpak vergt. Het kan toch niet zo zijn dat een complete vereniging de dupe wordt van het schandalige gedrag van dit soort mensen?

Artikel delen: